Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
A legjobb barátnőmről van szó:
-Suliban sokszor elnéz engem csak úgy. Okos jó megfigyelő így ez ilyesztő nekem.
-Elkezdtem cigizni és vagdosni magam, amiért azt mondta,hogy nem szeretne ilyen depis barátnőt, de nem is vagyok az, viszont tud a próblémámról. A cigit sem szereti,mert nem egészséges,de azt is mondta nem zavarja.
-büntetni akar,mikor kimegyek suliból cigizi,de nem tudja betartani.
-ha én írok neki, rögtön megnézi,ha vki más azt nem.
-oda figyel rám,mintha anyám helyet anyám lenne.
Viszont:
-ha oda jön hozzánk vki akkor vele kezd el beszélni és tudja milyen helyzetben érzem akkor magam.
-és azt mondta, soha nem jönne össze lánnyal. Ezt nagyon ellenzi, de a yaoit szeretik. Merhetem azt képzelni,hogy csak leplezi?
Nagyon édes, nem tudok másra gondolni. A 9.osztályt elcsesztem, de jövőre én szeretnék mindenben a kedvére tenni. Viszont félek,hogy azért fog elitélni mert rámenős leszek,pedig végülis köcsög vagyok vele és szóvá is teszi,hogy agreszív és szadista természetem van. De még csak azt sem tudom,mit csináljak,hogy ne csak üljön és beszéljünk vagy némák legyünk. Ezért kezdek el másokat piszkálni.
Erre is vmi tanács?
Mind2-en lányok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!