Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Aki nagyon ellenzi a melegeket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nagyon ellenzi a melegeket, az maga is az?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátnőm,aki sorozatokban, animében, meg úgy amúgy is szereti ,cukinak tartja őket,de ha egy barátja az, vagy a chrussa azt elitéli, legalábbis más a szemében.

Yurit nem szereti.

Szeretném azt feltételezni hogy ő mégis meleg.

Az apja mondta ezt neki hogy aki ennyire elitéli azok ők maguk is melegek.

Nagyon okos lány, lehet csak nem akarja, hogy kitudodjon. Vele nem tudom azt eljátszani mint a meleg kdrámában,meg az élet nem film és ugyse jönne össze..stb, meg mondthatni együtt nézük ezeket.

2020. ápr. 1. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:
32%

Soha nem volt bajom velük de miután egy haverom ismert egy párt és elmomdta milyen beteg dolgokat csinálnak azóta más véleményen vagyok.

Másik meg ha valaki az akkor rohadtúl tartja meg a magánéletében és nem kellene felvonülni mert ez már túlzás.

Az hogy a filmekben/sorozatokban milyen cukiknak állitják be ,nos ez egyáltalán nem így van.

Ennél kulturáltabban nem tudnám megírni.

2020. ápr. 1. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
9%

Ez a rasszizmus egy formája.

Én pl ha utálom a négereket akkor én magam is néger vagyok? (Ez csak példa volt)

A meleg gyűlöletnél se az van, hogy aki gyűlöli őket az akkor az is. Vannak persze látens melegek akik nem tudnak mit kezdeni ezzel a dologgal és inkább gyűlölködnek minthogy elfogadnák, hogy gond van.

Én is pl utálom a búzákat. Szerintem undorító a dolog. De ettől nem vagyok meleg, mert konkrétan a hányinger kerülget tőlük. A leszbikusokat még el is tudom fogadni, mert azért férfi emberként belátom, hogy a női test sokkal vonzóbb, szóval még valahogy meg is értem a dolgot.

Szóval amit mondtál szerintem egyáltalán nem igaz, hogy ha valaki gyűlöl valamit akkor az rá is vonatkozik, lásd a négeres példát fentebb.

2020. ápr. 1. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:
27%
A pasim is elítéli a melegeket. Akkor szerinted ő most meleg?
2020. ápr. 1. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
34%

Inkább buta. De tény van aki azért utálja őket, mert van benne is meleg hajlam és ez frusztrációt okoz neki.

Az én pasim 1 hete bejelentette hogy biszex. Ma beszélgettünk erről bővebben. Úgy döntöttem, hogy hagyom hogy kipróbálja sráccal csak tudni akarom ki az. Ha nem hagynám is tuti megtenné, de ha már korrekten elmondta miért legyek gonosz?

2020. ápr. 1. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!