Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy anime karakterbe. Mit tegyek?
Na szóval a borutóbol sarada az illető.ért ő tökéletes a számomra És úgy értve vagyok szerelmes hogy lennék boruto helyébe. 16/F
Menjek pszichológushoz?
Én is imádom Sarada-t! :D XD
Ahogy korábban is írták, ez inkább csak rajongás, szóval ne aggódj, nincs ezzel semmi gond! :D Én régen Kagome-ért voltam oda az InuYasha-ból. Most 23 vagyok, van barátnőm, és mindketten odáig voltunk Misaka Mikoto-ért! XD Egyszer például azt álmodtam, hogy találkoztam vele. Ne akard tudni, hogy milyen mély depresszióba estem az azt követő napon.... XD
Mindenesetre a lényeg az, hogy amíg nem tapétázod ki vele a szobát, és beszélsz másról is rajta kívül, tehát többnyire megtartod magadnak a rajongásodat, addig senkit nem fog zavarni. Ez teljesen normális, főleg az aranyos karaktereknél.
(Izé, bocsi, de nem bírom ki: Misaka Mikoto-nak nézz utána! Szerintem kedvelnéd. :D )
Velem is van ilyen, ha nagyon megtetszik egy karakter elkezdek nagyon rajongani érte, aztàn ahogy telik az idő ez majd alábbhagy, nem kell emiatt pszichológushoz járni ^^
Az előttem lévőtől meg egy kérdés, a toaru kagaku no railgun jó anime?:D egy ideje gondolkozok, hogy elkezdjem-e de eddig valahogy mindig mást kezdtem végül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!