Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás után, hogy lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után, hogy lehet megtalálni önmagam?

Figyelt kérdés

Szóval valószínűleg kapcsolat függő vagyok. Jelenleg nyugtatókon élek, és anti-depresszánst szedem (mert szorongásos rohamaim vannak, illetve voltak a gyógyszerezés előtt)

2 hónapja szakítottunk a "Nagy Ő-vel" aki még úgy szakított velem, hogy "mindig ott lesz nekem" egy hete pedig már hozzám se szólt. Szóval nyilván, leblockoltam szociális médián, az ajándékait kidobtam. És most-már kezdek gyógyulni. Még mindig nagyon nagyon fáj, és szerintem nyugtatók, meg "Korona szünet" nélkül továbbra is tartanának a rohamok.

A lényeg az, hogy úgy érzem ez a kapcsolat teljesen leamortizált mind érzelmileg mind agyilag.

Elvesztettem az önbecsülésem, az identitásomat, a legjobb barátomat, és egy csomó távolabbi ismerőst. Valahogy akkor is már úgy éreztem, hogy csak a kapcsolat tart engem életben (ezért is romlott el az egész)

Semmiben nem találok megnyugvást. Semmi nem köt le 10-20 percnél tovább. Irónikusan pont az köt le ha beszélgetek másokkal. De most ugye a barátaim is távol vannak.

Meg teljesen kiüresedtem. A témák amikről tudtam beszélni most olyan érdektelennek látszanak. Van a fájdalmam, meg a Korona vírus. Kb ennyi. Persze ha más feldob valamit akkor szívesen reflektálok, de valahogy belül nincs semmi más csak fájdalom, és üresség (és ez már 2 hónapja tart, ezért is írok ide).

Visszanéztem régi videókat önmagamról. És mintha egy teljesen más ember nézne vissza. Elolvastam egy két 4-5 hónapja írt üzenetem, és nem ismertem magamra. A hozzám közel állók többsége is észre veszi, hogy teljesen elvesztettem a régi személyiségem.

Hogyan tudnék visszatalálni a régi önmagamhoz? Mivel tudnám betölteni azt az űrt amit a szakítás hagyott?

2020. márc. 21. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyenkor mindig imádkozom, hogy az az exem írta ki, aki engem is ugyan így hagyott el.

Sajnos csak az idő és a baráti beszélgetések segítenek, vagy egy új pasi/csaj. Úgy olvasom srác vagy.

Csináld azt amit szeretsz, game, zene, valami...mást nem tudsz tenni. El kell fogadni, hogy ő fontosabb volt neked, mint te neki. Szvr hallani tudom, de ez van.

Ha szeretnél sírni:

https://www.youtube.com/watch?v=tc6FBPyCEpE

és amúgy meg:

http://www.youtube.com/watch?v=uH5ZgGF8IEM

Ennyi! :D

23/f

2020. márc. 21. 21:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen. Fiú vagyok. 19. Nem hiányzik. Csak nem tudom kiverni a képét a fejemből.
2020. márc. 21. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos csak az idő gyógyíthatja be a sebeket de járj el a haverokkal kapcsolódj ki, keress magadnak elfoglaltságot amit szívesen csinálsz.
2020. márc. 24. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

3 éve szakítottam a lánnyal, (najó még 1 évet kavartunk utána), és azóta is minden nap gondolok rá konkrétan, minden nap úgy fekszem le, hogy rá gondolok. Pedig azóta is van egy tökéletes barátnőm. Dehát ez ilyen...idővel majd megfakul kicsit...

2020. márc. 24. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!