Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk 16-18! Megtudnatok nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk 16-18! Megtudnatok nekem mondani hogy jó vagyok e így ahogy?

Figyelt kérdés

Szóval most fogom kezdeni a kozepsulit. Meg soha nem volt komoly parkapcsolatom. Remenykedem benne hogy kozepsuliban ez változni fog, de mivel általánosban a fiúk mindig csufoltak valamiért úgy félek hogy ez folytatódni fog. Na de a lényeg 16-18 éves fiúk hogy így eltudnatok e képzelni magatok mellé?

Barna hosszu haj, barna szem, 170cm magas,nem vagyok se vékony se kövér, szóval olyan átlagos, sokat tanulok, nem járok bulikba, eleg formás fenekem van, közepes melleim, arcom eléggé pattanásos de teszek ellene hogy ne így legyen, van egy kevés szeplo az orromon és a szemem alatt, tudok komoly is lenni, de sokan mondják hogy vicces is vagyok, nem hordok tömeg cuccokat, úgy gondolom (habár még sose tapasztaltam), hogy egy komoly párkapcsolatban elégge romantikus tudnék lenni, persze mindent a maga idejében

Hát nagyjabol ennyi, ha valami érdekel még akkor azt írjátok le! És pluszba leirnatok hogy mi a lany idealotok.

Előre is köszönöm!

2020. márc. 19. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Akár hogy is próbálod leírni magad, nem fogjuk tudni elképzelni, hogy nézel ki..

Az arcodat, ami a legfontosabb, meg a vonásaidat akkor se látjuk.

És nem is ismertünk meg ennyiből.

Felesleges ilyeneken gondolkozni, valakinek úgyis bejössz, valakinek meg úgysem.

Ha most valaki leírja, hogy neki ez, meg ez nem tetszik benned, akkor azt megváltoztatod magadon?Lehet valakinek pont az jön be.

Bocsi, nem rosszindulat, csak nem igazán értem az ilyen kérdéseket.

2020. márc. 19. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
az első tökéletesen leírta
2020. márc. 19. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

Hány éves vagy? :)

Így leírva én össze jönnék veled. Ezek mind pozitív dolgok, de az ember mindig jobban kiemeli mi a jó benne de ugye kép nélkül nehéz megmondani.

4/7 anonim ***** válasza:
0%
Álomcsaj <3
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Kíváncsi lennék rád, de szerintem elég jól nézhetsz ki :)
2020. márc. 19. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
N+1
2020. márc. 19. 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Hát... Őszintén szólva van mit tanulnod. Esetleg javasolhatnám hogy ha olvasol is, akkor legalább tanuld meg belőle, hogy hogyan kell jellemezni valakit, ha nem olvasol akkor olvass könyveket. A krimikben nagyon jók a karakterábrázolások
2020. márc. 20. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!