Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen helyzetben szakítson a húgom a barátjával, vagy ne?
Az lenne a kérdésem hogy miért te teszed fel ezt a kérdést a húgod helyett?
illetve te vagy a húgod?
Mert oké hogy testvérek vagytok (persze ha tényleg létezik a húgod) de ez abszolút az ő dolga
Az is ha szakít vele és az is ha nem
Te annyit tehetsz hogy mellette állsz, meghallgatod,esetleg adsz neki tanácsot de nem hiszem hogy neked ebbe ilyen szinten bele kellene folynod mert semmi értelme nincs
Nekem is van húgom
Eszem ágába nem jutna hogy én irányítgassam a kapcsolatában
És ilyen lenéző módon beszéljek róla, akármilyen legyen is az a kapcsolat (én éreztem a mondandódban az élt lehet hogy más nem)
Arról nem is beszélve hogy azt sem szeretném hogy sz én testvérem csinálja ezt velem
Nem gondolom hogy ez így teljesen korrekt
Nyílván értem hogy jót akarsz neki
Csak ne ess át a ló túlsó oldalára
Ez az ő dolga majd ő érzi, hogy mi jó neki
Ha nem érzi jól magát a barátjával, akkor mindenképp szakítson. Semmi értelme benne maradni egy nem működő kapcsolatban csak azért mert félsz attól, hogy többet nem találsz valakit.
Egyébként arra nem gondoltatok, hogy nincs rendben náluk otthon valami? Talán ezért nem nyíilik meg é stalán ezért is utasították vissza a meghívást. Nekem ez volt a legelső gondolatom, miután elolvastam amit írtál. Lehet azért nem beszél róla, mert mondjuk szégyenli, vagy nem mer.
Valami gond lehet a sráccal, de nem orvosolhatatlan. Ha szereted a srácot, akkor le kell vele ülni és megbeszélni.
Ha nem, akkor ez egy kiszállási pont.
42f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!