Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak szerintem logikátlan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem logikátlan?

Figyelt kérdés

Szóval a kiszemeltemmel tényleg nagyon jól elvoltunk,de akkoriban az egyik barátnőmnek is bejött így nem írogattam vele többet.Tudom hogy hülyeség volt,de az a barátom nagyon nagyon érzékeny.Legalább fél évig szomorú lett volna.Ezt a döntést nem bántam meg,mert mindig is úgy voltam,hogy a barátok fontosabbak.(Amúgy még most is jó barátok vagyunk.)

Természetesen a srác nem értette hogy most mi lett.Amúgy tényleg nagyon jó "kapcsolatunk" volt.Könnyen tudtunk bármiről beszélni.(Az én esetembe ez ritka,mert jobban szeretek elzárkózni)Az a lényeg hogy ő nem tudott ezek után bízni benne,mert lehet megint ott hagyom.Nem sokára költözik és mondta hogy,nem zavarná ha tartanánk a kapcsolatott.Erre azt mondtam hogy én nem tervezem,mert úgy érzem csak egy pótlék vagyok mikor neki nem jön össze egy lánnyal.Néha kedvel néha nem.Viszont múltkor épp játszottunk és engem nem akartak megszivatni.külsős képl úgy látszódott hogy bejövök az ottani srácnak.Akiről beszéltem az csak nézte,mert nem volt kedve játszani.Látszódott rajta hogy féltékeny.Igazából mikor egy másik lánnyal láttam kissé összetörtem.Plusz volt hogy egy közeli barátunknak mondta hogy én több vagyok mint barát.Amúgy kb. túl léptem magam rajta,de szeretném az ő érzelmeit is megérteni.

2020. márc. 18. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Valamit mondtál a srácnak, hogy miért nem írsz már neki többet? Nyilván ha csak úgy befejezted vele a beszélgetést, nem fog már tőled semmit sem akarni, még ha tetszel is neki még. Szerintem ezt érezheti, viszont ha te már tovább léptél, akkor hagyd ez a dolgot, engedd el.
2020. márc. 18. 16:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azt gondolja hogy nem érdekel téged. Bár nem igazán tudtam kivenni az írásodból hogy most téegd érdekel-e vagy nem. Most még mindig nem akarsz vele semmit a barátnőd miatt, vagy az már mindegy? Hogyha tényleg igaz, hogy ő többnek lát mint barát, és jókat beszélgettetek akkor simán lehetett volna belőle valami. Mellesleg nem értem mi a logikátlan
2020. márc. 18. 19:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Időrendbe rakom kicsit,mert eléggé rendezetlenül írtam.

1.jókat beszélgetünk

Meg minden jól megy

2.bevalja a barátnőm hogy ő kedveli.

Ráhagyuk a beszélgetést

3.nem érti mi történt nem írtam vissza

4.Elmondom hogy mi történt

(3. És 4. között 1-2 hónap van)

Aztán ő mondja,hogy nem szeretne semmit

5.elmondja a közös barátunknak hogy több vagyok mint barát.

6.Láttom más lánnyokkal

7.Mondja hogy tartana kapcsolatott,de én nemet mondok 6. miatt

8.féltékenykedik másra.

Igazából alapból mikor össze barátkoztunk "szerelmet" vallt,első randi után.Előtte ismertük egymást néha haza kisért.Azért használtam idéző jelet.Mivel arról írt hogy miket szeret bennem és nem így hogy "szeretlek".

2020. márc. 18. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!