Teljesen logikátlan álom? Mit jelenthet?
Vagyok egy helyszínen, ami közben félig egy másik helyszín (Ikea és Interspar), megjelenik egy volt tanárom, közben félig másik helyszínné alakul át a hely (nagyim háza), majd kimegyek, kopár parkoló, nagy áruház mögöttem (ahonnan kijöttem), majd ha beülök a kocsiban, már egy erdő-félében vagyok, elindul a kocsi, hirtelen 80-90-el száguldunk, a taxit és mindent leelőzünk, majd a kocsiban a föld elkezd eltűnni, elkezdek futni, ugyanazzal a 80-90-es tempóval, de a Petőfi hídon jövő villamoshoz képest mégis gyalogtempóban haladunk és félek hogy elcsap, de közben a más autókat meg buszokat megelőzzük (egyszerűen átugorjuk őket, de nem is nehéz, mert olyan mintha csak egy 20-30 centis objektumot kéne átugornod), a kocsi amibe beleültem teljesen kikerült a képből (amúgy egy régi, szürke Suzuki Swift, ami nekünk soha nem is volt), majd újra sima gyalogosok voltunk.
Tisztán tudom, hogy a parkolóban amikor beültünk a kocsiba, még délután fél 3-3 körül járhatott az idő, de amire a Boráros térre értünk (Petőfi híd pesti oldala), már délelőtt 11 volt, közben éjjel sem volt, és egy aluljárós mekiben szépen megjelent a volt osztályom, és a tanár azt mondja, uborkasalátát fogunk közösen enni délben..amiről kiderül, hogy 480 forint, és nagy örömömre kiderül, hogy nincs, mert én amúgy is 2 sajtburgert akartam... :D
Voltak benne még olyan kis finomságok, hogy amikor a bolt felől haladunk a híd felé, bemondja a kocsi hangszórója, hogy "A következő megálló: Budafoki út (Szerémi sor)", pont úgy, ahogy a BKK-futár is bemondja. Merthogy az összes Budapesten haladó kocsiba be kellett szerelni ezt a berendezést.
Még volt benne pár fura részlet (hogy kell DHCP-szervert csinálni és címeket kiosztani, mire jó a VPN, ez még az áruházban volt, hogy ne fagyjanak le a kasszák (?!)), de a lényeg: semmi összefüggés nincs az eseményekben, semmi logika, csak úgy jönnek egymás után, random helyszín- és szereplőváltozások.
Köszönöm a válaszodat!
Azt kihagytam a kérdésből, hogy a valóságban szoktam a kasszában az ikea-ban dolgozni diákmunkaként, és az osztálytársam valószínűleg egy IT-s lehetett ott, és segítenem kellett neki, hogy ne omoljon össze mondjuk a bankkártyás fizetési rendszer. :D De az érdekesség, hogy az az osztálytársam a valóságban talán még az alapvető felhasználói ismereteket sem birtokolja, miközben én mérnökinformatikus szakon vagyok, de még csak a második évemben, emiatt aztán még nem tudok a szakmában diákmunkát végezni.
Az álmomban is, amikor ott voltam a kasszasoron, dolgozói, és nem vásárlói minőségemben voltam ott.
Az autóban két ember ült, egy kolléganőm, és egy velem egykorú srác, aki az osztálytársam. A kolléganőm parkolt ki, de utána az osztálytársam vette át a kormányt, és a kolléganőm hátraült mellém. Majd az autó fokozatosan elhalványult, eltűnt, ahogy a kolléganőm is, a híd túloldalán viszont szépen felbukkant mindenki az osztályból (azt már leírtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!