Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose fogok találkozni vele?
Figyelt kérdés
Szóval 1 hónapja Pesten voltam orvosnál és megláttam egy lányt aki nagyon megtetszett vmi megfogott benne nem is tudom hogy mi.
És azóta szinte mindennap gondolok rá de nem tudok semmi konkrétat róla még a nevét sem van rá esély hogy találkozzak vele még 1 szer legalább?
2020. márc. 14. 07:51
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok jós. Lehet, hogy igen, de kicsi az esélye.
2/4 anonim válasza:
Hát esély mindenre van, de kicsi. Pest alapból is nagyon nagy város,főleg még ha nem is pesti vagy..
3/4 anonim válasza:
Lépj be facebookon a pesten láttalak nevű csoportba és posztold ki. Ha ő is észre vett téged és magára ismer hátha :D
4/4 A kérdező kommentje:
Nincs fbm de 1 próbát megér
2020. márc. 14. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!