Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk! Ti inkább az ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti inkább az ilyen vékonyabb lányok jönnek be nektek vagy inkább az ilyen husosabb?

Figyelt kérdés

Előre is kössz ....

Életkort is írhatok

2020. márc. 9. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

Nekem a vékony

19 f

2020. márc. 9. 18:51
 2/6 October15 ***** válasza:
100%
Lánya válogatja, mindkettő tud jó lenni. Már nyilván bizonyos határok között.
2020. márc. 9. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
65%

Nekem a kettő között.

Az sem gond ha van egy kicsi pocakja, vastag combja, az se zavar ha nagyon vékony de inkább azért legyen rajta mit fogni. Ne legyen a két véglet közül az egyik sem túl extrém azaz túl sovány de túl husis sem.

2020. márc. 10. 09:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyértelműen a vékony. 19 f
2020. márc. 10. 12:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2020. márc. 10. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
Nekem a nálam jóval alacsonyabb és egy kicsit husibb (ez alatt azt értem hogy legyen combja,feneke,ne legyen olyan mint egy deszka amit elfúj a szél 😂,lényegében hogy lehessen mit rajta fogni csókolózás közben....persze nem értem azt hogy túlsúlyos legyen (nincs semmi bajom a túlsúlyosokkal) meg legyen egy kicsi pocakja)
2020. márc. 10. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!