Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek az apróságok felèm urányulnak, vagy túl gondolom? (Többi lenn)
A lány neve legyen Anna. Annával kölcsönösek az érzéseink és szépen lassan, de biztosan alakul a kapcsolatunk. Egy baráti társaságban ismertem meg szeptemberben. Már a csók, és hasonló a szerelem testi megnyilvánulásainál tartunk. De vannak furcsa apróságok amiket úgy érzek hogy felém irányulnak. Pl:
- Ha mellette ülök/ állok csomószor átteszi úgy az egyik oldalra a haját hogy a nyaka felém eső része csupasz legyen
- télen mikor hógolyózztunk és átfázott a keze nem a zebébe tette be a kezét hogy felmelegedjen, hanem engem kért meg hogy melengessem meg neki
- mikor barátokkal beszélgetünk/ társasozunk vagy ilyesmi, bizonyos időközönként rám néz és sziplán mosolyog egyet
- múltkor olyat játszottunk amiben mindenkinek kellett egy pár, ő velem akart játszani, aztán odajött az ölembe ült és végig úgy játszottunk.
- Ma este együtt iszogattunk páran és véletlen leöntöttem borral, olyan lett a pólója, mivel udvarias vagyok felajánlottam a pulcsimat hogy vegye át nyugodtan, elfogadta, de szimplán csak elfordult és levette a pólóját fel a pulcsit, csak a hátát láttam, de akkor is, egy pillanatig egyszáll melltartóban volt.
Szerintetek ezek direkt dolgok? Ezek jelentenek valamit? Ha igen mit? Előre is köszi! 17F

Nem értelek. Ha a csók már volt, ezeknek a sokkal kisebb jeleknek miért tulajdonítasz jelentőséget/ill. HOGY ÉRTED, HOGY Van e jelentőségük?
Az a jelentőségük, hogy szeret, és ezt ki is mutatja, ill. nem szégyenlős előtted.

3.: De hát azzal kezdte hogy kölcsönösek az érseik -> leesett neki. XD
Most én vagyok fogyatékos vagy más sem érti a kérdés lényegét?

2 dolog
1. bejössz neki szeretné ha látnád és kölcsönös lenne.
2. Azt akarja hogy mások is lássák hogy az övé vagy és ő a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!