Honnan tudnám megvenni ezt a két kiegészítőt?
Szeretném megvenni két sims 3 kiegészítőt:
-Álomállások
-Katy Perry édes apróságok
Próbáltam letölteni Utorrent-tel,de nem sikerült.Valahol 130 kB-nál megáll a letöltés,ezért is inkább megszeretném megvenni.Ha lehet magyarul legyenek meg a kiegészítők.
Vaterán és hasonló oldalakon biztos be lehet őket valahogy szerezni.
Nekem megvan a teljes sims 3 sorozat, nagy fan vagyok, de azt ajánlom (csak így tippként) hogy a Katy Perry Édes Apróságai lemezt ne vedd meg, teljesen fölösleges, tényleg csak pénzkidobás. Néhány giccses cuccon és ruhán kívül semmit sem ad hozzá a játékhoz.
Használt, vagy alig használt cuccok vannak rajta. Nekem 2 lemezem is onnan lett megvásárolva, mindkét esetben szép játék lemezt kaptam, egyik sem volt karcos.
Az oldalhoz regisztráció szükséges, az eladóktól lehet kérdezni, egyeztetni velük a fizetési módról és stb.
Mivel eredetiben veszed meg, tehát lemez is jár hozzá, így nem lesz vele probléma, felhasználhatod a megadott kódot.
Én azt tapasztaltam így baráti körökben, hogy letöltött simsek esetében sem probléma ha ugyanazt a kódot írják be több gépnél és játéknál is, hiszen a kód maga jó, szóval elfogadja, csak akkor van gond, ha mondjuk a hivatalos oldalon szeretnéd regisztrálni a kiegészítőt és az előző tulaj már regisztrálta a megadott kódot.
(Vagy feltört játékok esetében a kódokat nem lehet regisztrálni.)
Bár ez annyira nem jellemző én is talán 1-2 játékom kódját adtam csak meg a hivatalos weboldalon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!