Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez miért van? Vajon mindent...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? Vajon mindent tudnak a barátnőji?

Figyelt kérdés

Szóval idén keztem a gimit, de mivel egy évet külföldön éltem álltalánosban ezért “buktam” egyet és idősebb vagyok az osztályomnál. Na mindegy. Van egy lány az osztályomban akit régebbről ismerek de azzal az apropóval hogy oszt.társak leszünk nyáron nagyon sok időt együtt töltöttünk, és hát szerelem lett. De szeptemberben megbeszéltük hogy nem lesz kapcsolat. Viszont mind a ketten megveaztünk egymásért és novemberig bírtuk ezt, azóta sulin kívűl hasonló kapcsolatot folytatunk mint a nyáron, vagyis kavarunk. Az elmúlt hetekben többször hallottam a nevem a lányok beszélgetéséből. Volt olyan hogy tudtam hogy a barátnőivel van és felhívott “hogy mennyire nagyon szeret” a barátnő meg szerintem ott súgdolóztak. Tesire vártunk és ők valami dalt énekeltek a barátnőivel meg röhögcséltek, és amint ésurevették hogy őt nézem sír csend lett, szerintem kicsit unszolták aztán odajött jóreggelt kívánni, megölelet, aztán visszament és megint kuncogtak vagy nem tudom.

Meg volt olyan hogy odajött beszélgetni ésa barátnői meg “elbújva” figyeltek minket. Ez normális? Vajon MINDENRŐL tudnak (remélem nem)? 16F

2020. márc. 2. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudnak mindenről, és?

Ne legyél már ilyen anyám asszony katonája, vállald fel, ha tényleg szereted. Ha meg nem akkor tisztázd vele, mert ez a "jajj senki se tudja meg" dolog óvoda és nagyon irritáló meg kicseszés a lánnyal szemben.

2020. márc. 2. 09:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Ő is mindig ezt mondja, hogy vállaljam fel, de nem lehet...
2020. márc. 2. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért is nem lehet?
2020. márc. 2. 11:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert voltam mással is, és sokan még azt hiszik azzal a lánnyal vagyok...
2020. márc. 2. 11:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

És miért nem vállalod fel, hogy már nem vagy azzal a valakivel?

Nagyon gyerek vagy kérdező

2020. márc. 2. 11:46
 6/6 Stark2000 ***** válasza:
100%
És kit érdekel, hogy mások mit hisznek? Mindig ez alapján fogod hozni a döntéseidet? Csak mert el kéne dönteni, hogy mások, vagy a saját életed akarod e élni így 16 évesen.
2020. márc. 2. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!