Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Mi baja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Mi baja lehet velem?

Figyelt kérdés
Van a “baráti társaságomban” egy lány aki nagyon tetszik (sőt több is). Megpróbáltam többször elhívni így a haverjaimmal hogy csináljuk valami és vagy mindig lemondja/nem akar jönni, vagy a kedvemért eljön és akkor velem beszél meg velem kedves de a többiekhez hozzá sem szól. Mikor megsimogatom a hátát vagy a lábát hogy mi a baj mindig azt mondja hogy semmi, de látom hogy szomorú,nem érzi jól magát. Mikor megkérdeztem hogy ez miért van mindig azt mondja hogy csak miattam megy el. Mi a baja? Mit csináljak? 16F

2020. febr. 28. 07:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű....

HÍVD EL KETTESBEN!

NEM KÍVÁNCSI A TÖBBIEKRE, CSAKIS RÁD :)

SZTEM 10/10 ESÉLYED VAN NÁLA!

HAJRÁ VAKEGÉR!

2020. febr. 28. 07:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezt most hogy érted?
2020. febr. 28. 08:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érti, hogy valószínűleg szívesebben töltené el veled az időt kettesben, hiszen mondta is a lány, hogy csak miattad megy. Vagyis nem érdeklik a többiek, csak te.

Szóval gondolom várja, hogy végre elhívd valahova úgy, hogy csak te meg ő lesz ott. Tudod, randi:D Szerintem ő is kedvel téged:)

2020. febr. 28. 11:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig az lehet a lány problémája, hogy nagyon introvertált, tehát szégyenlős, magába fordulós és nem mer a többi "ismeretlen" ember között felengedni, mivel nincsenek olyan jóba, mint veled.

Ha találkozni akarsz vele, ne a haverjaiddal legyél, hanem csak vele.

2020. febr. 28. 11:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Jajj :((

RANDIZNI szeretne VELED! Nem pedig egy haveri találkozón kb felesleges ötödik keréknek érezni magát. Még ha te figyelsz is rá, akkor is egyrészt az ember máshogy viselkedik a haverok előtt és máshogy kettesben (ő az utóbbira kíváncsi), másrészt valószínűleg ti egy összeszokott társaság vagytok, amibe ő nem tartozik bele, ha csak egyszer-egyszer meghívod. Ismeri egyáltalán a barátaidat közelebbről? Ők hogy viselkednek vele? Befogadják, kedvesek vagy csak eltűrik?

De még ha mindenki szuper rendes is, ő akkor is rád kíváncsi, nem a haverokra.

Hívd el sürgősen egy IGAZI randira :)

2020. febr. 28. 12:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyel mar ekkora luzer, kerlek, egyszeruen ez fajdalmas. Randizni hivd, ne az idiota hienak koze.
2020. febr. 28. 13:07
 7/13 A kérdező kommentje:
De milyen randira? Vagy hogy hívjam el?
2020. febr. 28. 13:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Úgy hívd el, mint amikor a haverjaival szoktad. De most csak kettesben, és neki is mondd meg, hogy csak ti ketten.
2020. febr. 28. 14:47
 9/13 anonim ***** válasza:
"Szia, nem ugrunk el ma kávézni, beszélgetni egyet?" Ennyit kell írnod neki főnök, ne legyél ennyire balf**z.
2020. febr. 28. 15:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Amúgy az is lehet,hogy a társasságból nem bírják kibeszélik valakik. Vagy szimplán nem az ő társasága,de ha miattad mégis elmegy akkor nyílván téged nagyon szerethet
2020. febr. 28. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!