Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Mi baja lehet velem?
Egyszerű....
HÍVD EL KETTESBEN!
NEM KÍVÁNCSI A TÖBBIEKRE, CSAKIS RÁD :)
SZTEM 10/10 ESÉLYED VAN NÁLA!
HAJRÁ VAKEGÉR!
Úgy érti, hogy valószínűleg szívesebben töltené el veled az időt kettesben, hiszen mondta is a lány, hogy csak miattad megy. Vagyis nem érdeklik a többiek, csak te.
Szóval gondolom várja, hogy végre elhívd valahova úgy, hogy csak te meg ő lesz ott. Tudod, randi:D Szerintem ő is kedvel téged:)
Szerintem pedig az lehet a lány problémája, hogy nagyon introvertált, tehát szégyenlős, magába fordulós és nem mer a többi "ismeretlen" ember között felengedni, mivel nincsenek olyan jóba, mint veled.
Ha találkozni akarsz vele, ne a haverjaiddal legyél, hanem csak vele.
Jajj :((
RANDIZNI szeretne VELED! Nem pedig egy haveri találkozón kb felesleges ötödik keréknek érezni magát. Még ha te figyelsz is rá, akkor is egyrészt az ember máshogy viselkedik a haverok előtt és máshogy kettesben (ő az utóbbira kíváncsi), másrészt valószínűleg ti egy összeszokott társaság vagytok, amibe ő nem tartozik bele, ha csak egyszer-egyszer meghívod. Ismeri egyáltalán a barátaidat közelebbről? Ők hogy viselkednek vele? Befogadják, kedvesek vagy csak eltűrik?
De még ha mindenki szuper rendes is, ő akkor is rád kíváncsi, nem a haverokra.
Hívd el sürgősen egy IGAZI randira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!