Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el találkozni?
Messengeren beszélgettünk elég sokat, eddig háromszor viszont mindig én írtam neki és ő nem válaszolt a végen(nem kérdésre nem válaszolt) viszont nekem nagyon tetszik ez a fiú, élőben is csak egyszer beszéltünk,megkérdeztem milyen órájuk lesz, nagyon mosolygott!😊
Élőben hívjam el vagy messengeren? Mit mondjak neki? Nem gáz hogy én szeretném lányként elhívni? Amúgy nagyon félénk srác.
9.-es vagyok, ő 10.

Ha ilyen félénk töketlen hagyda fenébe..
Suli menője voltam, engem is hívtak el láynok, ez igy is nornmallis semmi extra nincs benne...Lehetnél batrabb, nem csak messengeren kell irogatni, netharcoskodni, hanem élőbe odazsalni elé és megkérdezni h suuli utan délutan vagy este elnne e kedved meginn i egy kávét vagy szombat délutan? Mindenképp élőben hívd el, hogy lásd az arcát...reakcióit, ha nemnt mondd (nem fog) akkor hivj el más helyes sracot, biztos vannak még, ha pedig igen akkor nyert ügyed van. Legyél bátor és határozott. Én sem válaszolok a láynoknak ha csak egy emotikont irnak...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!