Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha lányként elhívom valahova?
Figyelt kérdés
Van az évfolyamunkban egy fiú, aki nagyon-nagyon tetszik.Eddig 3-szor írtam én neki, utolsó két alkalommal.. azt mondta,hogy dehogy zavarom. De mindig ő hagyta abba a beszélgetést, igaz nem kérdeztem semmit, de nem reagált rá, tegnap is írtam neki, beszéltünk kérdezgetett, de végül nem válaszolt, egyszer felhoztam neki,hogy nem valami bőbészédű, azt mondta,hogy sokszor megkapja, és nyugodjak meg nem csak velem ilyen. Egyszer beszéltünk élőben két mondatot, nagyon mosolygott, és csillogtak a szemeii :-)))
Úgy érzem ha nem teszek valamit, ő úgy sem fog írni ,szóval szerintetek nagyon gaz lenne ha elhivnam valahova? Egyebkent 9.-esek vagyunk, o egy evvel idosebb
2020. febr. 25. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!