Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem fog mellettem másra vágyni? Van esélyem?
Ha szeret, akkor nem fog másra vágyni, teljesen mindegy, hogy hetero vagy biszexuális. Persze van többszerelműség, vagy egyéb ilyen dolgok, viszont ez nem nemi vonzódás kérdése. Teljesen mindegy, hogy ő biszexuális; heteroként is meg tud csalni, ha olyan nagyon meg akar.
Üdv egy biszexuális!
Nehéz dolgod lesz. Két kapuba is játszik.
Itt írta az egyik nem zavarná, ha a csaja csókolózgatna a kapcsolatuk mellett egy másik lánnyal. Én ezt a felfogást se értem "2 csaj de szexi" "csinálják csak" Lehet,hogy erre áll a dákesz, de aztán ne csodálkozz, hogy ott hagy a csajod.. :D Undorító ez a megkülönbözetés, na mindegy..
Ne izgulj, igen! van esélyed ha nem futsz el előle. A lányok megérzik ha félsz. Abban más, hogy lesz majd alkalom mikor együtt méricskélitek a csajokat:D De e mellett kvázi semmi... Nem ürlények, csak szexuálisan nyitottak. <- lehet e miatt kicsit buja is lesz :DDD nem tudom, nem ismerem:D
Az, hogy a párja mellett szüksége van-e másik partnerre, nem a nemi orientációjától függ. Valaki a párja mellett is vágyakozik, esetleg hármast akar, valaki pedig egyáltalán nem.
A biszexualitás nem egyenlő azzal, hogy az illetőnek mindkét nemre szüksége van, hanem amikor párt választ, férfiak és nők is szóba jöhetnek. Tehát egy biszexuálisnak nincs szüksége mindkét nemre, szimplán csak több ember közül tud választani.
Ettől függetlenül persze van olyan, aki mindenképp igényli a kapcsolatot férfival és nővel is, de ez nem kötelező velejárója a biszexualitásának.
Erről vele kell nyíltan beszélned, hogy ő hogy látja a dolgokat. A lényeg, hogy lehet esélyed, attól hogy biszex, még simán lehet hogy ő is monogám kapcsolatot akar.
Üdv, egy 19 éves biszex lány:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!