Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Nem fog mellett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem fog mellettem másra vágyni? Van esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel alakulnak a dolgok de pár napja láttam egy csajjal smárolni buliban, az hittem vicc de kiderült hogy biszexuális, most mit csináljak? Ez miben lesz más mintha heteró lenne?

2020. febr. 18. 07:28
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Ha biszex lenne a barátnőm én hagynám neki ezt a dolgot, pár szabály mellett. Ha heteró akkor meg tudok neki mindent adni, minden igényét ki tudom elégíteni, ha bi akkor nem. Nem akarnám, hogy mellettem csak vágyakozzon, nyugodtan élje ki ezt a hajlamát is. Az valahogy nem is nagyon zavarna, ha másik lánnyal csinálná. Esetleg kereshetne egy lányt akivel mehetne hármasban. Én persze csak a barátnőmet "dolgoznám", a másikkal nem foglalkoznék, csak kicsit így is másabb lenne.
2020. febr. 18. 07:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Na pont ettől félek! Én nem szeretnék 3.tagot. Meg hogy mellé k*rogasson csajjal!
2020. febr. 18. 10:16
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Ha szeret, akkor nem fog másra vágyni, teljesen mindegy, hogy hetero vagy biszexuális. Persze van többszerelműség, vagy egyéb ilyen dolgok, viszont ez nem nemi vonzódás kérdése. Teljesen mindegy, hogy ő biszexuális; heteroként is meg tud csalni, ha olyan nagyon meg akar.

Üdv egy biszexuális!

2020. febr. 18. 13:18
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 és ha sráccal vagy nem vágysz lányra? Vagy fordítva? Vagy hogy 3-asban csinálhassátok mondjuk úgy ahogy az 1es írta?
2020. febr. 18. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, én nem ilyen fajta ember vagyok. Ha van egy partnerem, és én szeretem őt, akkor megtisztelem azzal, hogy nem csalom meg. A hármas pedig még annyira sem fekszik, nem mozgatja meg a fantáziám. Én ilyen vagyok, de valójában minden a partnerodtól függ; ő milyen, ő hogyan viszonyul hozzá és ő mit gondol erről. Bár, az elmondottak alapján szerintem ne várj sokat, hiszen ha jól veszem ki, akkor a lány aközben csókolózott mással, mindegy, hogy ő nő vagy férfi, miközben veled alakulnak a dolgok. Szerintem keress valakit, aki tisztességes, esetleg beszélj erről a lánnyal
2020. febr. 18. 21:29
 6/7 Savao válasza:
100%

Nehéz dolgod lesz. Két kapuba is játszik.

Itt írta az egyik nem zavarná, ha a csaja csókolózgatna a kapcsolatuk mellett egy másik lánnyal. Én ezt a felfogást se értem "2 csaj de szexi" "csinálják csak" Lehet,hogy erre áll a dákesz, de aztán ne csodálkozz, hogy ott hagy a csajod.. :D Undorító ez a megkülönbözetés, na mindegy..

Ne izgulj, igen! van esélyed ha nem futsz el előle. A lányok megérzik ha félsz. Abban más, hogy lesz majd alkalom mikor együtt méricskélitek a csajokat:D De e mellett kvázi semmi... Nem ürlények, csak szexuálisan nyitottak. <- lehet e miatt kicsit buja is lesz :DDD nem tudom, nem ismerem:D

2020. febr. 18. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a párja mellett szüksége van-e másik partnerre, nem a nemi orientációjától függ. Valaki a párja mellett is vágyakozik, esetleg hármast akar, valaki pedig egyáltalán nem.

A biszexualitás nem egyenlő azzal, hogy az illetőnek mindkét nemre szüksége van, hanem amikor párt választ, férfiak és nők is szóba jöhetnek. Tehát egy biszexuálisnak nincs szüksége mindkét nemre, szimplán csak több ember közül tud választani.

Ettől függetlenül persze van olyan, aki mindenképp igényli a kapcsolatot férfival és nővel is, de ez nem kötelező velejárója a biszexualitásának.

Erről vele kell nyíltan beszélned, hogy ő hogy látja a dolgokat. A lényeg, hogy lehet esélyed, attól hogy biszex, még simán lehet hogy ő is monogám kapcsolatot akar.

Üdv, egy 19 éves biszex lány:D

2020. febr. 20. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!