Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vesz nekem a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesz nekem a barátom soha virágcsokrot csak cserepes virágot?

Figyelt kérdés
Annyiszor mondtam már neki, hogy én azt szeretnék mégis minden alkalomra cserepeset kapok, pedig annyival szebb és édesebb egy csokor. Soha nem kaptam még és kis dolognak tűnik de engem úgy bánt, hogy ennyire nem gondol előre egy alkalomra, hanem csak előtte 1-2 nappal vesz egy áruházban egy sima cserepeset, ami amúgy nem is olcsóbb mint egy csokor.
2020. febr. 13. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Cserepes virág--komolyabb kapcsolatot akar

Elszáradó virág--nem akarsz még elköteleződni

Ilyen egyszerű

2020. febr. 13. 16:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó az lehetséges!😂 és tényleg nem hisztizek csak felmergeltem magam, hogy miert ilyen butus, már mutattam is neki mikor kérdezte milyet szeretnék
2020. febr. 13. 16:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti*
2020. febr. 13. 17:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én pár havonta kapok egy egy cserép mentett virágot, amiket jelképes összegért adnak, mert sérültek. Olyan gyönyörűen kivirul mind, van aminek már csemetéi is vannak, szerintem ez borzasztó aranyos, pedig még olcsóbbak is, mint egy egészséges cserép virág. <3

Szerintem ne szomorkodj emiatt, sokan semmilyen virágot nem kapnak. Ez legalább nem hervad el.

(Megjegyzem, egy szál rózsa olyan 800 ftba kerül, egy csokorba legalább 3 kell, plusz csomagolás meg zöldek bele, egyáltalán nem olcsó dolog)

2020. febr. 13. 19:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Válaszold már meg nekem hogy mitől függ hogy ékezetekkel vagy azok nélkül írsz?
2020. febr. 13. 19:46
 16/16 anonim ***** válasza:
31%
Te beteg állat! Levágnád egy növény szaporítószervét majd bámulnád amint épp az életéért küzd!
2020. febr. 14. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!