Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a megoldás ezügyben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás ezügyben?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen egy párkapcsolatról lenne szó ebben a kérdésben. 3 éve megismertem egy lányt, akivel akivel járni kezdtünk. Sokáig húzódott a dolog, tulajdonképpen részemről szerelem volt, részéről nem több sajnos. Kvázi jártunk, de nem voltunk együtt értitek. A gond az lett, hogy mivel a dolog nem jött össze, komoly szintre süllyedtem lelkileg. A depresszió, és az önbizalom hiány az alapvető, de ma már azt hiszem azt veszem észre magamon, így 2 évvel később, hogy valahogy az egész téma már egyáltalán nem érdekel. Egyáltalán a lányok sem érdekelnek, sem a szexuális kapcsolat egyáltalán. Félreértés ne essék, a fiúk nem érdekelnek, nem olyan a szexualitásom. Lényeg a lényeg összefoglalva, hogy beleszerettem valakibe, akivel nem jöttek össze a dolgok, és már ez az egész úton hatás lassan 2 éve tart. Mit kellene tennem? Szüleim nem tudják, hiába mondanék akármit is, nem tudnának segíteni sehogy sem. Attól még, hogy csak megpróbálnak megvígasztalni, nekem nem lesz jobb. Akarok közben dolgokat legbelül, de tudom, hogy nem menne így, ahogy most vagyok. Remélem érthető nagyjából azért, és megköszönöm, ha segítetek.
2020. febr. 12. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy nem minden lánnyal fog így alakulni. Attól, hogy ő nem tudott többet érezni irántad, nem azt jelenti hogy más sem fog. Próbálj meg ismerkedni, bármennyire is nehéz. Hidd el, hogy megfogod azt találni azt aki ugyanúgy fog szeretni téged ahogyan te őt.
2020. febr. 12. 19:15
 2/2 A kérdező kommentje:
De ha még is Ő kell? Olyan ez így, mint az a bizonyos mézes madzag, amit lóbálnak az ember orra előtt. Egy befejezetlen ügy. Mástól nem fogom azt meg kapni, ami igazán kell.
2020. febr. 13. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!