Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elfelejteni őt_?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni őt_?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú akivel még a nyáron ismerkedtem meg sokat találkoztunk és mindennap beszéltünk. Csak sajnos ősszel volt egy kissebb összeveszésünk. De ez nem tartott sokáig, mert másnap kibékültünk és bocsánatot kértünk a másiktól. Azt hittem, hogy mivel kibékültünk minden a rég lesz de nem így lett. Nem írt csak folyton én kerestem őt, ezért elmondtam neki, hogy többet érzek iránta mitn egy barát iránt. Azt mondta ő is így van ezzel, de maradjunk csak barátok és azóta egyszer se találkoztunk és egyáltalán nem beszéltünk. Az a baj, hogy nemtudom őt elfelejteni hiába nem beszélünk vagy nem találkozunk. És valószínűleg van barátnője is és hát ez is elég rosszul esik, hogy ő csak így tovább lépett én meg nemtudok. Hiába volt olyan nem rég, hogy egy másik fiú kicsit megtetszett akkor is folyton az eszembe jutott és tudom,hogy ő meg nem gondol rám ....
2020. febr. 8. 00:42
 1/2 anonim ***** válasza:
72%
Így talán nem is annyira fáj, mert ha elkezdtetek volna járni és akkor csinálta volna ezt, az jobban fájhatott volna, mint ez! Keress mást, tudom nehéz kn én is ugyan ebben a helyzetben voltam nyáron, csak én a lánnyal már jártam és ő csalt meg engem, mert megint! Ne szomorkodj, ne gondolj rá és kezdj el mások társaságát keresni, talán valahol valakivel lesz valami! Sok sikert!
2020. febr. 8. 04:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Elfelejteni nem fogod, ha élst, még 100 éves korodban is emlékezni fogsz rá.

.

Túl kell lépned rajta, be kell látnod: önmagad csaptad be, amikor azt hitted, te is olyan fontos vagy neki, mint ő neked.

2020. febr. 8. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!