Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, Férfiak, nektek hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak, nektek hogyan tetszene ez a szituáció?

Figyelt kérdés

Szóval ti egyedül éltek és a barátnőtök elmenne hozzátok, miközben ti dolgoztok, vagy tanultok, és közben ő főzne nektek és bájosan szexi ruhában (nem kell túl gondolni, olyan egyszerűen szexi ruhára) várna titeket az étellel.

Tudom minden fiú más ezért IS vagyok erre kíváncsi, hogy vajon hány féle válasz születik.

18l

2020. febr. 4. 21:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nekem nem pcsám van, szóval ezt elnézted.
2020. febr. 5. 00:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Attól függ mióta vagyunk együtt. Ha 1-2 hónapja, akkor egyrészt nem adok neki kulcsot, másrészt kicsit túlzásnak érezném, attól félnék, hogy már össze akar költözni.

Ha már több éve együtt vagyunk akkor örülnék neki.

Nyilván azzal jelzem azt, hogy örülnék egy ilyennek, ha kulcsot adok neki, addig ne jöjjön a lakásomba senki hívatlanul.

25/F

2020. febr. 5. 11:19
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Te biztos hogy valami szűz férfi vagy.
2020. febr. 5. 15:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Utálom a spagettit. Meg hogy jutnál be? Valószínű feljelentés lenne a vége, utána kapcsolatról szó se lenne. Különben is rosszul vagyok attól, ha az életem legszentebb helyén, a házamban más ember ténykedne, mind1 kiről van szó, még anyámnak se nagyon nézném el. Nagy segítség nem lenne, mert úgyis rendelek valami olyat neten amit szeretek.
2020. febr. 9. 20:50
 15/16 A kérdező kommentje:

Hát itt fele-fele arányban vannak válaszok.

Egyébként van kulcsom mert ezelőtt odaadta, most adtam vissza. Illetve fura lenne ha úgy reagálna, ahogy itt reagáltatok, bár örülhetett volna nekem jobban is, de így is örült, látszott rajta. Azért köszi a válaszokat:)

2020. febr. 11. 13:16
 16/16 anonim ***** válasza:

A szénhidrát méreg.

Belőled falatoznék, nem abból. ;)

2020. febr. 17. 04:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!