Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szituáció gáz vagy nem?
Figyelt kérdés
Szóval van egy csaj, aki az osztálytársam már 3 éve. Eddig szinte nem is foglalkozott velem, de kb 2 hete dobta a pasiját. Azóta elég nagy érdeklődést mutat irántam, feltűnően a szemembe néz, mosolyog rám. Többször odajött dumálni is. Ha valami vicceset mondok, nevet rajta, mégha annyira nem is volt vicces. Úgy érzem, hogy csak a miatt foglalkozik velem, mert szétmentek a palijával,de én egy ilyen ''pótló'' célzattal összejönni bárkivel is... szerintem gáz. Több lány is mondta már rám hogy helyes vagyok, de én nem tudom komolyan venni, szerintem annyira nem nézek ki jól. Eddig sosem volt kapcsolatom. 18/F2019. jún. 22. 18:55
1/2 anonim válasza:
Kedves mr. Önbizalomhiány,
A nyomulós pics@'t hagyd, keress magad mellé valami kevésbé nyomulósat.
Önbizalmat meg szerezz. Ennyit tudtam segíteni.
2/2 anonim válasza:
Még ha a #1-es emberke kicsit egyéni módon is fogalmazta meg a mondókát akkor is tudok neki valamilyen szinten igazat adni. Nekem az jön be ha nekem kell imponálni egy lánynak és nem ő nyomul rám pláne frissen a szakítása után. Ha azon agyalsz hogy helyes vagy-e vagy nem akkor fel világosítalak hogy tök mindegy, nem lehetsz túl ronda ha ezt mondták neked. Ha meg nem vagy kifejezetten helyes sem az sem baj mert csúnyáknak is szokott jó csajuk lenni akkor neked miért ne lehetne? Önbizalom elég fontos, és vonzó is a lányok szemében egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!