Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Hogyan jöjjek rá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan jöjjek rá az igazsságra?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot kb. 5 hónapja. Aki nagyon megtetszett. Sokat beszélgettünk, videócseteltünk, egymás mellett buszoztunk. Minden jól alakult egészen addig hogy amúgy sajnál de van barátnője.Több információból is tudom hogy ez nem igaz. Száz százalék. Az utóbbi időben próbáltam nem foglalkozni de ez nem jött össze. Amikor egymás mellett ültünk, egy bizar, ijesztő felnőtt férfi a mellettünk lévő sorban ült. Állandóan minket bámult ,és az illetékes fiú is ideges lett tőle. (Ezek után mondta hogy van "barátnője)

A mai napig minden reggel találkozom azzal a férfival, mindig engem bámul és a közelemben ül. (Amióta látott minket, minden nap buszozik azelőtt pedig csak hetente kétszer )

Többször láttam az utóbbi időben ezt a srácot annál a kocsmánál ahol a férfit is,illetve a dohányboltoknál (jó persze ez más mert a mi korunkban nem újdonság, de senki sem tudott róla hogy cigizik)

A mai napig akárhányszor találkozunk megbámul, utánamfordul, mindig olyan mintha mondani akarna valamit.

Van egy olyan gyanúm hogy belekeveredett valamibe és ettől próbál megóvni, távol tartani.

Rendesek megrémit ez a helyzet, nem tudom mi tevő legyek.

Hogyan jöhetnék rá az igazságra?

2020. jan. 31. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondold túl és engedd el. A nem az nem, bármi is az oka.
2020. jan. 31. 19:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Engem az a férfi aki bámul, a közelembe ül meg utánam fordulgat, jobban aggasztana mint az hogy a srác mit titkol. Azért ez egyáltalán nem normális viselkedés. Légy óvatos vele.
2020. jan. 31. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!