Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez, ha véletlenül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez, ha véletlenül összenézek azzal, aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Ha véletlenül egymásra nézünk, én mindig elkapom a tekintetem. De utána mindig elkezd fájni a gyomrom, rosszul leszek, és rossz kedvem lesz (?). Egy szimpla pillantástól.

Ez a szerelem? °-°

2020. jan. 30. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, csak túl parázod.
2020. jan. 30. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, azt érzed ha szerelem az biztos. De ezt csak te tudhatod. Amúgy én elkezdek égni ha ilyen van belül😅
2020. jan. 30. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Zavarba jössz, ez természetes... Én pl mindig úgy remegek, mint egy kocsonya.

Szóval igen, ilyesmi a szerelem. Vagy csak nagyon tetszik neked. De a te dolgod eldönteni, hogy pontosan mit érzel iránta, ezt más nem tudhatja...

2020. jan. 31. 12:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Áhhh 🙄egy ideje elfelejtettem, de ma szünetben beszélgettünk és ahhh, valamit már megint éreztem🥺😩
2020. febr. 25. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Na mi lett kérdező?
2021. dec. 3. 22:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Jaj de régi kérdés! :D

Egyébként összejöttünk akkor ősszel amikor a kérdést írtam. De vége lett már azóta.

2021. dec. 4. 15:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod mesélhetsz privátba, tökre kíváncsi lettem.:D
2021. dec. 4. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!