Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor bejössz egy fiúnak neked nem tetszik, de mikor már nem érdeklődik irántad, neked akkor kell?
Kettes mi ez az általánosítás?
A férfiak között is elég sokan döntésképtelenek ha már itt tartunk
De egyébként is hülyeség amit írtál
Egyébként őszintén szólva én azt gondolom erről a témáról hogy abban valóban van valami hogy mindig az kell aki elérhetetlen de ez nem jelenti hogy ez minden esetben így van
szerintem ez nem igazi érzés, inkább csak egy valamiféle hiány, mert megszoktad, hogy a fiú többet akar és amikor ez leáll, el kezd hiányozni az érzés.
vagy tudat alatt mindig szükséged volt rá.
"De egyébként is hülyeség, amit írtál"
Fejtsd ki.
Ezt ott buktad be, hogy én lány vagyok, és nem szeretem ha valaki elérhetetlen, vagy annak mutatja magát.
Tanulság: ne általánosíts.
Ez a legtöbb embernél így van, különösen a lányoknál/nőknél.
Ha egy srác teper utánuk, akkor le sem sz**ják, de amint a srác már nem foglalkozik velük, vagy másnak kezd udvarolni, akkor AZONNAL akarják.
Büszkeségből, mert sérti az önérzetüket, hogy már nem értük rajong az illető.
Hiába nem akarták megkapni alapból a srácot, ha azt érzik, hogy nem kaphatnák meg, HA AKARNÁK, akkor rögtön akarják... érted. :D
Amúgy ez annyira nem igaz utolsó
Nálam például két fiúnak is akiket offoltam most lett barátnője és meg se fordult a fejembe hogy akkor én most rájuk másszak
Sőt az egyiknek nagyon örülök mert megérdemli hogy boldog legyen és örülök hogy megtalálta erre az alkalmas lányt
A másikat mondjuk utálom de nem azért mert van csaja hanem mert egy dementor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!