Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez rizikós?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez rizikós?

Figyelt kérdés

Van egy srác,aki tetszik a suliból. Legalább 3 év van közöttünk. (Végzős a srác.)Ő nem tudja,hogy nekem tetszik,tehát plátói az egész. A sulinkban van rá lehetőség,hogy valentin nap alkalmával küldjünk kedves kis üzenetet egymás részére. Én is valami ilyesmire gondoltam. “Futárok” közvetítik majd a leveleket,nem pedig személyesen feladó a címzettnek kategória lesz. Nem egy regényt írnék,csak egy rövid,aranyos kis üzenetet. (Nem is muszáj nevet ráírni) Ti mit tanácsoltok? Lejáratnám magam vagy egy próbát megér?

Írjak nevet/osztályomat a feladó helyére vagy anonimként “fedjem” fel magam? Kicsit komplikált,tudom,de ezt egy jó lehetőségnek tartanám.

Előre is köszi a válaszaitokat!

2020. jan. 26. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát belőlem ez inkább azt váltja ki, hogy lejáratod magad, de no offense.
2020. jan. 26. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
A " futárok " mennyire megbízhatóak? Mert az pl elég ciki lenne ha nem irsz rá nevet de kiderül h te irtad a srác meg offol
2020. jan. 26. 20:00
 3/5 A kérdező kommentje:
A futár teljes mértékben független emberek,nem néznek bele az üzenetbe,a másik pedig,hogy dobozba kell beletenni,és onnam “szállítják”.
2020. jan. 26. 20:10
 4/5 A kérdező kommentje:
*futárok
2020. jan. 26. 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor így több opció van

1. Ráirod a neved ,de nem jössz be neki

2. Ráírod a neved és te is bejössz neki

3. Nem írod rá a neved és kb semmi nem történik

Az 1.esetben vagy kiröhög ,kigúnyol,esetleg a haverjaival együtt röhögnek a leveleden

Vagy ha normális a srác és nem tök éretlen akkor vagy semmisnek veszi és ennyi ,vagy megmondja neked hogy bocsi de nem

A 2. Esetnél nyert ügyed van ,hacsak a levél dolog nem rémiszti meg ( lehet h furcsálná hogy igy akarsz közeledni felé és nem személyesen vagy neten ,mint manapság szokás)

A 3.-nak meg kb semmi értelme ,annyit fog tudni h valakinek bejön ,de ez igy önmagában elég kevés

Én a helydben kockáztatnék ,vagy megirnám a levelet névvel,vagy más módon közelíteném meg a srácot

2. Voltam

2020. jan. 26. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!