Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez rizikós?
Van egy srác,aki tetszik a suliból. Legalább 3 év van közöttünk. (Végzős a srác.)Ő nem tudja,hogy nekem tetszik,tehát plátói az egész. A sulinkban van rá lehetőség,hogy valentin nap alkalmával küldjünk kedves kis üzenetet egymás részére. Én is valami ilyesmire gondoltam. “Futárok” közvetítik majd a leveleket,nem pedig személyesen feladó a címzettnek kategória lesz. Nem egy regényt írnék,csak egy rövid,aranyos kis üzenetet. (Nem is muszáj nevet ráírni) Ti mit tanácsoltok? Lejáratnám magam vagy egy próbát megér?
Írjak nevet/osztályomat a feladó helyére vagy anonimként “fedjem” fel magam? Kicsit komplikált,tudom,de ezt egy jó lehetőségnek tartanám.
Előre is köszi a válaszaitokat!

Hát akkor így több opció van
1. Ráirod a neved ,de nem jössz be neki
2. Ráírod a neved és te is bejössz neki
3. Nem írod rá a neved és kb semmi nem történik
Az 1.esetben vagy kiröhög ,kigúnyol,esetleg a haverjaival együtt röhögnek a leveleden
Vagy ha normális a srác és nem tök éretlen akkor vagy semmisnek veszi és ennyi ,vagy megmondja neked hogy bocsi de nem
A 2. Esetnél nyert ügyed van ,hacsak a levél dolog nem rémiszti meg ( lehet h furcsálná hogy igy akarsz közeledni felé és nem személyesen vagy neten ,mint manapság szokás)
A 3.-nak meg kb semmi értelme ,annyit fog tudni h valakinek bejön ,de ez igy önmagában elég kevés
Én a helydben kockáztatnék ,vagy megirnám a levelet névvel,vagy más módon közelíteném meg a srácot
2. Voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!