Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehetne változtatni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AbysmalChaos kérdése:

Hogyan lehetne változtatni?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok Debrecen környékén lakom.

15 éves a barátnőm ő Budapesten lakik.

Sokszor veszekedtünk amiatt hogy nem tudunk elégszer találkozni vagy azért mert hazudott nekem, vagy mert megcsalt ezért szakítottunk két hete~. Nem tudok túljutni rajta és tényleg nagyon hiányzik, és tudom hogy megcsalt meg tényleg nem vett semmibbe nem szeretett rendesen és hazudozott de rettentően fáj. Én akarok még találkozni vele és jóban lenni és nem tudom mihez kezdjek a barátokkal töltött idő se segít. Reménytelen vagyok, emellett letiltott mindenhol...

2020. jan. 18. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha megcsalt akkor hagyd a fenébe.
2020. jan. 18. 11:47
 2/7 anonim válasza:
100%
Nem éri meg a szenvedés érte, főleg ha nem szeretett rendesen. Hagyj időt magadnak, hogy belül feldolgozd és átgondold. Aztán majd eltudod dönteni, hogy merre tovább és mit szeretnél.
2020. jan. 18. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el ha már 15 évesen megcsal mással, milyen lenne vele később... Engedd el magadtól nem éri meg megtartani ilyen kapcsolatot.
2020. jan. 18. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kitartást barátom, ezerszer jobbat érdemelsz, és fogsz is találni
2020. jan. 18. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Jobb is, ha nem tudod vele tartani a kapcsolatot semmilyen formában. Hidd le, ha még beszélnétek sokkal nehezebb lenne feldolgozni ezt az egészet. Idővel enyhülni fog, és elmúlnak ezek az érzések. Próbálj meg a lehető legkevesebbet gondolni rá, és foglald el magad valamivel.
2020. jan. 18. 13:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ez történt veled! Majd találsz mást, vannak normális lányok és távkapcsolatba ne menj bele, nem éri meg! Nekem is volt és a csaj megcsalt meg hazudozott és most majdnem 1 év után megkeresett, hogy nekem volt igazam és vissza akart jönni hozzám, szóval azt amit akkor tettem érte azt akkor nem tudta értékelni és csak most jött rá mit is veszített! Ilyenek a nők, ezért nem szabad szomorkodni, tudom fáj, de most a haveri társaság tudna a legtöbbet segíteni neked, hogy elfelejtsd a lányt!
2020. jan. 18. 14:18
 7/7 anonim válasza:

Engedd el. Ahogy előttem is írták halot dolog és a remények is halottak. Ilyen emberrel ne is akarj jóba lenni.

Most a legjobb ha adsz magadnak időt. Nem fogsz ezen 2 napom belül túljutni. Ne foglalkozz vele, most te legyél az életed főszereplője. Csinálj mindent amit szeretsz. Idővel jobb lesz, és hidd el lesz majd másik lány.

2020. jan. 18. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!