Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő után lehet valakiben úgy igazán beleszeretni? Ha viszontzott érzelmekről van szó
Egy hete vagyok együtt a második barátommal. Az elemmel csak egy hónapig tartott és nem volt komoly. Megismerkedtünk rá két hétre meg össze is jöttünk tehát alig ismertük még egymást. Viszont máris az első nap szerelmet vallott nekem amit én nem tudtam elhinni(persze ezt nem mondtam neki). Én nem tudtam ennyi idő alatt beleszeretni és nem hittem h ő tényleg szerethet legfeljebb azt hiszi h szeret. Aztán pár héttel később elhagyott szóval tényleg nem szeretett de én sem őt így nem fájt. Mostani barátommal 2 hete vallottuk be egymásnak h tetszik a másik. Aztán össze is jöttünk és rá pár napra kimondta hogy szeret. Visszamondtam neki mert tényleg szeretem bár még nem olyan mélyen. Évek óta ismerem de tudom hogy idővel sokkal szerelmesebb leszek belé mint most. Ti mit gondoltok, mennyi idő alatt lehet ténylegesen úgy nagyon beleszeretni valakiben. Annyira hogyha arra gondolsz hogy összeveszel vele vagy szakítotok akkor görcsbe rándul a gyomrod és bekönnyezik a szemed?
16/L(nem kérem h túl fiatal vagyok még, azt tudom magamtól is)
Köszi a válaszokat saját tapasztalatokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!