Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a fiúnak kell témákat felhoznia?
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy egy fiú-lány beszélgetés során csak a fiúnak kell felhoznia témákat, vagy esetleg túlnyomó részben kéne?
Mert van egy lány akivel beszélek, csak o kevesli azt amennyit beszélünk. Viszont o nagyon kevésszer hoz fel témákat, en meg kezdek kifogyni....
Még egy grátisz kérdést feltennék :)
Mégpedig hogy egy nap mennyi az az "elfogadható" idő, amennyit egy lánnyal naponta lehet beszélni?
1-2 nap kihagyás nagy baj?
A lánynak is kell. Azzal nincs baj, ha ő kevesebbet hoz fel esetleg, de valamennyit neki is kéne.. Az nem jó ha mindig csak te keresed, és egymás után neked kell kitalálnod valamit amiről beszélhettek , ez azt jelenti , hogy nem érdekled eléggé szerintem. Ha érdekelned random is írna ha neked , többet mesélne , és már abból lenne miről beszélni..
Nem nagy baj az 1-2 nap kihagyás, néha belefér, viszont tömegesen ez sem jó, ha beszéltek aztán 2 napig nem aztán megint beszéltek, megint 2 napig nem..
Naponta szerintem ha csak ismerkedtek nem kell túlzásba vinni, elég az mondjuk ha pl esténként beszéltek vagy amikor időtök van rá, tehát napi 1x de tartalmasan , hosszabb ideig tartóan.
Hát amelyik lány szerint csak egy fiú kérdezhet meg hozhat fel témákat... azt én hanyagolnám. Magam sem értem, hogy a nőtársaim miért ennyire ... :D
Amúgy szerintem 1-2 kihagyás, ha nem vagytok együtt, simán belefér. Sőt, még húzod is kicsit a lány agyát vele, taktikus.
De nekem a párommal is volt, hogy csak jó reggeltet meg estét köszöntünk, vagy alig pár mondatot váltottunk, mert valamelyikünknek olyan dolga volt, hogy egyáltalán nem tudott még telefonozni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!