Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek bocsánatot a kiszemeltemtől?
Figyelt kérdés
Tehát ez elején még én is tetszetem neki aztán elkeztem hivogatni telefonon és felvette én kinyomtam nevetve és folyton irtam neki leiírtam neki az érzéseim iránta 2x is és ő csak megnézte és elolvasta és nem reagált rá ezek után a nővérem is kioltota,hogy miért nem mondja meg nekem ,hogy hagyam békén én ezek után bocsánatot kértem tőle de ő megint csak elolvasta valaki segítsen mivel én nagyon szeretem ezt a fiút !!!2020. jan. 4. 19:45
1/4 anonim 

válasza:

Inkább hagyd... és ne szaporodj.... hány éves vagy, hogy azon a szinten állsz, hogy felhívsz valakit, majd nevetve kinyomod? Inkább hagyd a fiút, jobb lesz neki...
2/4 anonim 

válasza:

Te egy hisztis pi*a vagy, aki még önző is ráadásul, és ha hív és nem veszed fel egyáltálán nme fontos neked ez a fiú.. talál normális lányt akivel sokkal jobban jár, mint veled! Nővérednek mi köze a te fiú ügyeidhez? Na látod ezért nem lesz pasid még egy jó darabig! Tanuljál, mert a helyesírásod borzasztó, alig értem mit szeretnél mondani, szóval igen tanuljál, nőjél fel, komolyodj meg!
3/4 anonim 

válasza:

Valami 10 éves ez a lány szerintem.
4/4 anonim 

válasza:

Hívd fel és ne nyomd ki, hanem mondd el úgy neki a gondolataidat. Bár lehet probáltad már és nem vette fel, de persze, hogy megsértődött ha ezt csináltad, hogy hívogatod és kinyomod meg nevetsz. Hívd fel akkor más telefonjárol,de ha csak írogatsz az nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!