Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérjek tőle bocsánatot?
Figyelt kérdés
Ma szakítottunk a barátnőmmel mert neki nem megy a kapcsolat. Nem akar komoly kapcsolatban lenni.De én nem hagytam annyiban és szépen meg akartam vele beszélni a dolgokat de ő nem. Nagyon rátapadtam és zaklattam. Féltékenység és aggodalom miatt lett vége. Mert külön helyekre járunk bulizni és szerinte ez így nem működik.Ő nem tud oda járni ahova én,engem meg nem vinne az ő helyeire.Én sokkal sokkal többet járok el itthonról mint ő.Mindig hùívtam magammal de soha nem akart jönni.Felajánlottam neki azt is hogy lemondok bulizásról és vele leszek hétvégeken.Nem vállalta el,nem tudom miért. Én nagyon szeretem őt és soha nem csalnám meg.Úgylátszik hogy vége van, de valamiért olyan érzésem van hogy 1-2 nap múlva felhív. Szerintetek én kérjek bocsánatot tőle? Hogy untattam hogy velem maradjon. Pedig én csak harcolni szeretnék érte,nem zaklatni őt.2017. dec. 26. 03:33
1/5 A kérdező kommentje:
Ha igen akkor hogy kérjek tőle bocsánatot? Mit mondjak a bocsánatkérésben? Ha télleg vége is a kapcsolatnak attól még nem szeretnék rosszba lenni vele. Ha most barátként is folytatnánk abból előbb utóbb úgyis több lesz.
2017. dec. 26. 03:37
2/5 anonim válasza:
Neked kell bocsánatot kérni, tökmindegy hogy kezdődjön Sajnálommal utána valamit hogy elszégyelled magad vagy ilyesmi aztán jah ennyi. Nem kell minden szavadnak, hogy háttere legyen.
3/5 anonim válasza:
nincs okod bocsanatot kerni, es ebben a helyzetben egyertelmuen nem veled van a gond hanem vele. Ha o nem kepes veled lenni akkor ezt nem kell eroltetni :(
4/5 A kérdező kommentje:
Egyedül még az maradt hogy maradjunk barátok. Ez egy jó taktika is lenne arra hogyan tudnám visszaszerezni. Lehet hogy barátként nyugodtabb lesz és nem érzi magát hozzám kötelezve. Lehet hogy barátként majd több időt akar velem tölteni. Előbb utóbb a barátságból úgyis szerelem lenne. A másik opció meg az hogy megszakítsunk minden kapcsolatot és ne beszéljünk. Amire nem látok nagy okot mert nem vesztünk össze. De akkor is barátként nekem nem tudom hogy hogy mennne.
2017. dec. 26. 12:22
5/5 anonim válasza:
Ez hulyeseg amugy a fejedben hogy baratsagbol szerelem lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!