Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak egy bulin, hogy kibekuljunk?
Ha szereted, miért ignoráltad?
Egyébiránt hány éves vagy? 10? 😂😂😂
Az egészhez ne úgy álljj hozzá, hogy csak "kavarni" szeretnél. Ha tényleg szeretnél valamit a sráctól vedd komolyan.
Amúgy a stírőlés még nem jelent rögtön pozitív visszajelzést a másiktól.
De ha esetleg tényleg kedvelne, és te komolyan szereted, akkor menj oda hozzá amikor egyedül van, az elején lehet kínos lesz, kérdezd meg hogy van stb., majd térj rá a lényegre és kérj tőle bocsánatot amiért olyan gyerekes voltál, mondd el neki, hogy nem csak játszadozni szerettél volna vele (bár akkor nem értem miért ignoráltad?), és kérdezd meg, hogy nem lehetne e elfelejteni ezt az egészet.
Volt ra okom, mert eloszor ugy tunt hogy o se akar tobbet, en meg nem mertem belemenni az egeszbe mert feltem hogy pofara esek
Regen beszéltünk, meg mindig szeretem, de mar nem vagyok bele szerelmes szerintem, igaz lehet visszajonnek az erzesek, ugyhogy tenyleg nekem mar egy kavaras is segitene, hogy rajojjek mit akarok, viszont en alapvetoen nem szoktam random kavargatni, es ezert nem is tudom hogy induljak neki, mert nem akarom radobni magam hogy most akkor gyere kavarjunk a regi szep idok emlekere, es igazabol ebbe kernem a tanacsotokat, hatha lesz annyi batorsag bennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!