Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az egyik fiú osztálytársam rettenetesen sokat csesztet és a barátnőim szerint mikor nem figyelek olyan színten sokat néz engem,hogy ők érzik rosszul magukat.Szóval elég nagy valószínűséggel tetszek neki és ő is tetszik nekem.Nagyon szívesen össze jönnék vele viszont nem mondja ki,hogy szeret mert szerintem cikinek érzi én viszont nem akarom neki elmondani,hogy ő is tetszik mert ha mégsem szeret akkor míg élek addig csesztet.Ti mit csinálnátok a helyedben?
2019. dec. 21. 19:18
 1/5 anonim válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Esteleg egy kozos program? Csak úgy lógni, semmi extra... ☺️

2019. dec. 21. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg írj rá Facebook-on, aztán találkozzatok csak úgy sulitól függetlenül és akkor nem fogja magát "cikin" érezni
2019. dec. 21. 20:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem valószínű,hogy bárhová is eljönnek velem.

A mi osztályunkban a fiúk nem mennek sehova lányokkal és fordítva.Lehetetlen,hogy el tudjam hívni.14 évesek vagyunk

2019. dec. 21. 21:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Eljönnek*
2019. dec. 21. 21:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Eljönne*
2019. dec. 21. 21:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!