Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez részéről több...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez részéről több volt mint barátság vagy csak simán kedvelt?

Figyelt kérdés

Még általános suliban egymást kellett lerajzolni, mikor a srác odahívott magához, aztán egyre többet kezdtünk beszélgetni és az akkori tanár is mondta hogy látja hogy milyen jól érzem magam a sráccal. Egymás mellett ültünk minden órán ahogy teltek múltak az évek. Vicces dolgoknál mindig hátranézett rám, érdeklődött az eredményeim felől a suliban, a sportban.Egyszer földrajzon néztem magam elé, ő meg rám és mondta hogy milyen jó lenne ha középsuliba is ugyanabba az osztályba mennék, mint ő. Az apja mindig köszön nekem, és mondta hogy nagyon sok jót hallott rólam. Karácsonykor mikor ő húzott ajándékosztásnál, akkor verset is írt nekem, miben benne volt hogy szép vagyok meg kedves.Mikor összevesztünk, másnap egyből jött, hogy menjek vele kiállításra a haverjával. Egyszer elmondtam neki hogy az egyik fiú mondta nekem hogy csúnya vagyok, ő azt mondta hogy ne foglalkozzak vele. Egyik fiú a judoedzésről terjesztette h mi járunk, és fél mosollyal az arcan mondta hogy mi lesz ha a judoedzésen is ezt fogja mondani. Mikor valamiről panaszkodtam h nem lett jó, mondta hogy ne keseredjek el mert még így se mindenki olyana jó belőle mint én. Mindig engem kért meg hogy írjam le neki a házit. Amikor lesérültem kiült hozzám beszélgetni és egész délelőtt dumaltunk. Többször láttam, hogy megnéz engem, főként a mellkasomat.

17/L

Szerintetek?

2019. dec. 25. 22:24
 1/2 anonim ***** válasza:
50%
Két nem közt nem létezik "csak" barátság. Illetve nem a mellkasodat nézte meg,hanem a melledet.
2019. dec. 25. 22:57
 2/2 anonim ***** válasza:
valószínűleg tetszel neki, ebből az jön le
2019. dec. 25. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!