Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyemben?
Szóval a legjobb baratom lany, én meg fiú vagyok. Es most egy hete elmondta h szerelmi bánata van, mert bejon neki valaki, de azt nem mondta el h kicsoda. Annyit mondott h nem meri elmondani h ki az mert tuti megsertodnek. Ebbol es ehhez hasonlo dolgokbol arra a kovetkeztetesre jutottam h en vagyok az aki bejon neki, de ez nem biztos. Ti mit tennetek a helyemben? En nem tudom pontosan mit erzek iranta, viszont kulsore gyonyorunek tartom
17F
"nem sértődnék meg, mind nyugodtan" ennyit kellett volna csak mondanod és már tudnád is.
Nem biztos hogy te, lehet egy haverod vagy rokonod vagy valaki akit utálsz. De legalább tudnád.
Sajnos o nem ilyen. Mondtam azt is hogy majd elmondja ha el akarja de azt mondta hogy soha nem fogja
Hat a haverjaimat nem nagyon birja, nem az o vilaga egyikuk sem
esetleg egy testvered
vagy csak ezzel titkolja hogy nem birja a haverjaidat
noi logika
ismerem mert no vagyokxdd
Hat a testverem joval idosebb nalunk es nem is ismeri
A haverjaimat meg nyiltan nem kedveli xd
Igazából bármi lehetséges. Lehet te tetszel neki, de azért te miért haragudnál meg ha elmondaná neked?
Az is lehet hogy valaki olyan ki hozzád közel áll, vagy esetleg egy olyan személy, akit te nem kedvelsz és ő tudva erről tart attól, hogy te megharagudnál rá emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!