Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Egy fél éve megismerkedtem egy fiúval, nagyon jóban vagyunk,de még nem találkoztunk,mivel ő egy másfél órára lakik tőlem. A szünetben szeretnénk találkozni. A nagy helyzet az, hogy egyedül mennék el a hozzá vonattal. Szerintetek biztonságos? Megtennétek a helyemben????

2019. dec. 7. 17:25
 1/4 anonim válasza:
Hát, te beszélgettél vele, neked kell tudnod. Én mennék a helyedbe, de én fiú vagyok. Maximum, ha félsz kérd meg egy barátnőd, hogy menjen veled, aztán otthagy téged, vagy a srácot hogy ő jöjjön hozzád...
2019. dec. 7. 17:28
 2/4 A kérdező kommentje:
De nem lenne kellemetlen barátnőmnek, hogy csak ezért rángatom el??
2019. dec. 7. 19:05
 3/4 Magic ***** válasza:
A srácnak kellene mennie hozzád... Elvégre ő a fiú
2019. dec. 7. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt de én mentem fel a lányhoz 80% ban és 3 és fél órás volt az út busszal. tehát oda és vissza 7 óra. Hát nem vagyok beteg? xD persze egy idő után a semmiért kidobott. Tehát minden szupi szuper xD 21/F (amikor utaztam 15 voltam kb)
2019. dec. 9. 12:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!