Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért kell mindig az, akit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell mindig az, akit (már) nem kaphatunk meg?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy fiú, kb 2 évig fűzött, de folyamatosan lekoptattam, mert nem éreztem iránta semmit, és ezért nem akartam hülyíteni, úgy gondoltam, ez így az egyenes út.

Ez szép és jó, csak éppen most, hogy tudom, hogy túllépett rajtam, rájöttem, mekkora barom voltam, és hogy ő mennyire szeretett, és hogy szeretem őt. De már túl késő, előtte eszembe nem jutott volna.

2019. dec. 25. 02:02
 1/6 Klau97hun ***** válasza:
100%
Hát akkor itt az ideje hogy teperj kicsit teis 😉 talán nincs az annyira veszve ha 2 évet képes volt fűzni
2019. dec. 25. 02:05
 2/6 Modeler ***** válasza:
70%
Szerintem nagyon a fejedhez lenne vágva, hogy amikor kellettél neki nem adtál neki esélyt. Én nem keresném őt a helyedben. Nyilván lesz olyan aki szintén hajtani fog rád.
2019. dec. 25. 08:54
 3/6 anonim ***** válasza:
28%

Jajjj, a tipikus amikor friend zone-olsz valakit mert többre tartod magad, de rájössz hogy kutyának sem kellesz eset.

Így jártál. Ha normális a srác akkor nem áll veled többet szóba :) Boldog karit.

2019. dec. 25. 13:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 3# válaszoló. Ne legyél paraszt. Azért, mert te nem kerültél még ilyen helyzetbe, még lehet tanácsot adni, s szerencsére nem mindenki úgy gondolkodik mint Te.

Én amondó vagyok, próbáld meg, elvégre egy második esélyt lehet adni a dolognak. Aztán ha beszélgettek hamar észreveszed majd rajta, hogy érdekled-e még. Sok sikert!

2019. dec. 25. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Ilyen az ember természete. Normális lakásban élsz, normális ruhákban, de azért csak jól esne néha jobb. Ha pedig nem lenne ilyen, hát a mostaniról álmodoznál. A folytonos elégedetlenség miatt fejlődik az ember.

Na de a filozofálás helyett:

Nekem volt már olyan, hogy nagyon nyomult a lány, ami megriasztott. Nem is működött volna, én épphogy elgondolkoztam rajta ő meg már kapcsolatot akart. Ha nagyon különböző szándékaitok vannak, az nem egy jó szituáció szerintem.

Nekem is volt lány, aki nagyon tetszett és sokáig tartott, mire túltettem magam rajta. De ha most idejönne, hogy nincs-e kedvem csak úgy dumálgatni, én benne lennék, csak már nem vagyok rákattanva. Ha adsz neki egy kis időt hogy ez lecsendesedjen, simán elkezdhettek beszélni szerintem. De te jobban tudod.

2019. dec. 29. 01:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen az ember természete. Normális lakásban élsz, normális ruhákban, de azért csak jól esne néha jobb. Ha pedig nem lenne ilyen, hát a mostaniról álmodoznál. A folytonos elégedetlenség miatt fejlődik az ember.

Na de a filozofálás helyett:

Nekem volt már olyan, hogy nagyon nyomult a lány, ami megriasztott. Nem is működött volna, én épphogy elgondolkoztam rajta ő meg már kapcsolatot akart. Ha nagyon különböző szándékaitok vannak, az nem egy jó szituáció szerintem.

Nekem is volt lány, aki nagyon tetszett és sokáig tartott, mire túltettem magam rajta. De ha most idejönne, hogy nincs-e kedvem csak úgy dumálgatni, én benne lennék, csak már nem vagyok rákattanva. Ha adsz neki egy kis időt hogy ez lecsendesedjen, simán elkezdhettek beszélni szerintem. De te jobban tudod. :)

2019. dec. 29. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!