Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megérhet egy próbát?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki jó ideje bejön nekem de egyelőre nem nagyon tudtam úgy közeledni hozzá, csak barátilag szoktunk beszélgetni néha. Most viszont lesz egy koncert ahová osztálytársakkal megyek, és ez a lány is azt mondta hogy lehet hogy ott lesz, ha az ismerősei is mennének. A kérdés pedig hogy, ha a barátai nem akarnának menni és ezért ő sem igazán, akkor van értelme elhívni velem meg az én ismerőseimmel?
Előre köszi a válaszokat
2019. dec. 23. 21:21
1/2 anonim válasza:
Persze, kicsit ismerjétek meg egymást jobban, aztán mehetnek a közös programok, ha minden jól alakul.
2/2 anonim válasza:
Szerintem hívd el. Ha nem egyezik bele akkor sincs semmi de ha el se hívod az már alapból bukás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!