Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiatal a lány?
Figyelt kérdés
Adott egy 14 és egy 16 éves fiú, nagyon szerelmesek, a lány nem a tipikus fiatal r*bi, kitűnő tanuló, intelligens, stb. Mégis nagyon sokan úgy ítélik meg, hogy még milyen fiatal, stb. Nem szexelnek vagy ilyenek, még csók se volt (3 hónapja együtt vannak). Nagyon komolyan gondolja mindkettőjük, egy iskolába járnak egyébként. A lány 8.-os, a fiú 10.-es.2019. dec. 20. 21:41
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem fiatal a lany, de egy 16 eves fiu pojo melle, ha nem csak arra kell neki a csaj, hogy megdugja.
3/5 anonim 

válasza:

Hát biztos hogy nem csak arra kell neki, akkor nem várna 3 hónapot :DDD Szerintem teljesen okés hogy 14 éves :D Akkor már bőven el lehet ezt kezdeni
4/5 A kérdező kommentje:
1# Nem hiszem, hogy a fiúnak csak arra kellene a lány, hisz már 3 hónapja együtt vannak és még csak egy csók se csattant el, stb.
2# Miért ne lehetne az?
2019. dec. 21. 08:58
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem simán jó. Persze, annyi idősen talán picit furi, de pl egy 18 és 20 éves pár esetében (szóval 4 év múlva) már kicsit se furi szerintem. Ha meg tényleg komolyabbak a szándékok, naná! 🙃
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!