Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

19 éves fiú, 14 éves lány együtt.

Ennyi, nincs több. Csak így, semmi háttértudással. Kiváncsi vagyok. :)

2019. jún. 5. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
hajrá, vigyázz rá!
2019. jún. 5. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Teljesen normális, ha szeretitek egymást.

Csak ne használd ki és ne erőltess semmit nála, mivel ugye 5 évvel fiatalabb nálad

2019. jún. 5. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A korok közötti szakadék igazából pont ebben az időszakban a legnagyobb. Egy 14 éves lány még rengeteget változhat.

Viszont...Én nem mondom azt, hogy lehetetlen, mert nem az. Ha jól megvagytok, figyeltek egymásra szerintem semmi kivetnivaló nincs benne.

2019. jún. 5. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Ez függ a lány és a fiú érettségétől.

Szerintem egy 19 éves lérettségizett fiúnak teljesen más dolgok fontosak mint egy általános iskolás 14 éves lánynak.

Csak tőletek függ,de szerintem necces hogy ez tényleg működni tudna.

Nem tudom mit látsz egy ennyi idős lányban.Gondolj bele mennyire más az érdeklődési köre,mennyivel tapasztaltabb vagy...

2019. jún. 5. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
ha jól megvagytok, semmi akadálya
2019. jún. 8. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy lehetséges, de sok türelem kell a fiú részéről, és bizalom a lány oldaláról. Ha ezek megvannak, hajrá!!
2019. jún. 8. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tök oké, saját tapasztalat, hogy igenis működhet :) csajszira meg vigyázni! :D
2019. jún. 23. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!