Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek butasag lenne újra öt valasztanom?

De tessék itt a kérdésed helyesen leírva és megfogalmazva :
Szerintetek butaság lenne újra őt választanom?
Van egy lány aki régen nagyon tetszett, ér és ez kölcsönös volt. Jól elvoltunk, de utána barátja lett, így eltávolodtunk egymástól nagyon. Haragudtam is rá, mert fájt amit tett, viszont van egy másik lány is. Úgy érzem nem őt szeretem hannem azt aki régen összetörte a szívem. Mostanság megint beszélünk és mindig azt írja ne hagyjam itt, de ha mégis lelépek , akkor siessek vissza.
Ti kit választanatok a helyemben? Azt aki összetörte a szíveteket, de még mindíg szereted, vagy azt akit csak hiszed , hogy szeretsz illetve akibe csak bele menekülsz?
SZÍVESEN!!

Na, hogy legyen valaki, aki a kérdésre is válaszol.
Ha jól értem, vonzódtatok egymáshoz régebben, de nem lépett egyikőtök sem, így téged beelőzött valaki, és a lány összejött mással. Most ők szakítottak, és ezután írogat neked, hogy ne hagyd ott? Vagy még együtt van vaalkivel? Ha mrá szakítottak, akkor semmi baj nincs ezzel, ha őt szereted még mindig, akkor most ideje lépned és komolyabbra fűzni a kapcsolatot, annak ellenére is, hogy kicsit furcsa, hogy amíg volt vaalkije, addig le sem sóhajtott, aztán újra egyedül van és máris keresi a társaságodat. De ez valahol természetes, ha tetszettél neki, aztán azt hitte, hogy nem lesz belőle semmi, ezért mást választott, aztán most, hogy vele szakított és újra szabad, veled is megpróbálná.
Ha a másik lány is tetszik, aki bejött közben a képbe, akkor gyorsan döntsd el, hogy mit akarsz, mert nem szép dolog megváratni egyiküket sem, vagy hiú ábrándokat kelteni bennük.
Szerintem nem baj, hogy amíg volt barátja, nem beszéltetek, mert legalább tudod, hogy hűséges fajta, nem beszélget másokkal, akik korábban tetszettek neki, csak akkor, ha már szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!