Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok elkotelezodni?
Figyelt kérdés
Amiota elkezdtem az egyetemet, mar majdnem negy honapja ez kisert. Megtetszik egy lany, jol alakul minden, en is tetszem neki, elmegyunk randizni, es ennyi. Hirtelen megszunik az erzes, es nem tudom, miert. Hobapok ota ez megy, es nem jutottam elore. Pazichologushoz is jartam, de nem segitett. Egyszeruen teljesen kivagyok, nem magam miatt, hanem azert, amit teszek ezekkel a lanyokkal. Elegem van ebbol. De mi lehet az oka? Hogyan tehetnek ellene?2019. dec. 19. 22:15
1/3 anonim 

válasza:

Mert nem fogott meg.
Majd lesz valaki, aki kívűlről is és belülről is tetszeni fog neked és majd érezni fogod azt amit kell.
2/3 A kérdező kommentje:
De mindig erzem a vonzalmat, csak valamiert pont abban a pillanatban mulik el, amikor mar lehetne belole valami.
2019. dec. 19. 22:28
3/3 anonim 

válasza:

Az egy dolog, hogy tetszik, fiatal férfi vagy, ez természetes, hogy tetszenek a jó csajok. De ez még nem jelenti azt, hogy el is akarsz köteleződni. Szerintem egyikükbe sem voltál szerelmes, és neked a sima tetszésnél több kell ahhoz, hogy megmaradj valaki mellett. De lehet, hogy nem is kellene ezt erőltetned. Majd jön magától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!