Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, leszolítani megéri?
Ma még van igény arra, illetve "elfogadott" h egy srác odamegy hozzátok, és valami cuki szöveget mond, vagy már csak a társaság/snapchat írogatás megy?
Ha esetleg titeket leszolítanak vagy szolítottak, mi az a stílus, mondandó, ami esetleg célravezető?
Szerintem megéri megpróbálni, de vannak lányok akik megijednének, ha csak úgy odamenne valaki ismeretlen hozzájuk, szóval rosszul is elsülhet, de próba szerencse.
18/l
Egy pasi ne cuki legyen!
Cuki a kiskutya, vagy egy plüss.
Jó dolog, amikor egy pasi veszi a bátorságot és oda mer menni, de nagyon nehéz, olyan szöveggel leszólítani egy idegent, hogy az ne legyen furcsa vagy tolakodó. Én személy szerint sokszor érzem magam kellemetlenül, de nem akarlak elrettenteni tőle.
+ itt egy rossz példa, hogy ne csináld :D
"Meg akartalak hívni egy kávéra, mert hátulról nagyon a toppon vagy, de mivel látom, hogy azt iszod, így olcsón megúsztam."
Utána végig az járt a fejemben, hogy biztos percekig bámulta a seggem most meg össze akar szedni egy d.ugásra.
Szerintem is nagyon értékelendő!
Az a mondandó célravezető amelyik őszinte és eredeti!
Ha nem hülyeséggel jön oda, jó kedvem van, nem sietek és nem antiszoc napon csak leugrok a boltba ráadásul kreatívan szólít le, akkor szerintem okés.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!