Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni ilyenkor?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ilyenkor? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, de túl kevésnek érzem hozzá képest magam és van is pár dolog amiről mindketten máshogy vélekedünk. (ha úgy van a lényeget eltudom mesélni privátban)
2019. dec. 15. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegy, hogy mi az a "pár dolog". Mert ha a kapcsolatot és a jövőt alapjaiban másként képzelitek el, akkor az hosszú távon nem, vagy csak nagyon szenvedve fog működni. Pl. ha egyikőtöknek minden vágya a család, legalább 6 gyerekkel, a másikótok meg irtózik a gyerek gondolatától is, akkor felesleges erőltetni, lehet, hogy egy ideig működni fog, de amikor aktuálissá válik a kérdés, garantáltan tönkre fog menni a kapcsolat.

Vagy ha egyikőtök számára a kapcsolat alapja a szex, másikótoknak meg egyáltalán nem, akkor sem fog működni. De hosszú távon az sem, ha az egyik bármi áron külföldre akar költözni, a másik meg mindenképp itt akar élni.

De ha olyasmi a különbözőség, hogy én rocker vagyok, te meg mulatós-fan, minimális intelligenciát feltételezve ez nem okozhat problémát.

2019. dec. 15. 12:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írd le privátban, de a teljes sztorit, félinfókból nem lehet kiindulni.
2019. dec. 15. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia engem is érdekelne, írj privit! :)
2019. dec. 16. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!