Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet ilyenkor tenni? 17f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyenkor tenni? 17f

Figyelt kérdés
Nagyon osszepasszolunk meg minden, randiztunk, csokoloztunk, beszelgettunk, jo volt... Jol ereztuk magunkat. De sajnos nem akar kapcsolatot mert nem szerelmes... En sem ereztem meg olyan hu de nagy szerelmet, de nagyon szeretem ot es nem hagynam el barmi is legyen. Maskepp gondolkodik mint en. De ez csak a 4. talalkozonk volt. Szerinte ha elsore nincs meg a szerelem akkor nem erdemes folytatni, mert az nem az igazi. De miert gondolkodnak igy az emberek? Ez lenne a helyes gondolkodas? A szerelem kesobb is kialakulhat siman, lenyeg hogy szeretjuk egymast es kitartunk egymas mellett, idovel erosodnek az erzelmek majd. Mit tehetek? Nagyon tenni akarok valamit hogy mukodjon mert nem tudom elengedni ezt a lanyt, ez egy kincs. Ilyet biztos hogy nem talalok megegyet. Es kerlek ne azt irjatok hogy felejts el, hanem valami megoldast.
2019. dec. 15. 01:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nos... Az a helyzet, hogy úgy nehéz tanácsot adni, hogy nem ismerem ezt a lányt. Tehát egzakt, hozzáillő választ sajnos nem tudok adni. De szerintem a legjobb, amit csinálni tudsz az az, hogy vársz és türelmes leszel. Én is úgy gondolom, hogy később is kialakulhat simán bármi, de ha ez a lány tényleg nagyon nem akarja adott idő utan sem, én akkor már hagynám. Viszont jelenleg nem adnám még fel. Próbálj meg minél többet vele lenni, és elérni, hogy beléd szeressen. Sajnos más ötletem nincsen erre a helyzetre :/. Remélem összejön:)
2019. dec. 15. 03:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ez a lany megmondta mar hogy csak baratok lehetunk es o tudja es biztos benne hogyha 4 nap alatt nem alakult ki szerelem, akkor nem is fog mar
2019. dec. 15. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Buta a lány. Felejtsd el.
2019. dec. 15. 15:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem buta.
2019. dec. 15. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!