Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit szólnátok, ha egy lánytol, névtelenül, kapnátok egy szerelmes levelet?

Figyelt kérdés

Amiben a lány be valja, hogy szerelmes abba a bizonyos fiúba.

Ha érdekel valakit, akkor privibe elküldöm a verset, de előtte írjátok meg, hogy mit gondoltok erről az egész szituációról.

2019. dec. 14. 15:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ijesztő névtelenül szerelmes levelet küldeni. Tényleg bárkire gondolhat majd, az is lehet, hogy pont rád meg nem, hogy te küldted neki.
2019. dec. 14. 18:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahha, anoniman,persze. Milyen az már,hogy anoniman akarsz összejönni egy sráccal.

És szerintem is minden az eszébe jutna,csak pont ez nem.

2019. dec. 14. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
Teljesen anonim módon hülyeség, viszont ha valamennyire ismeritek egymást belefogalmazhatsz olyat a versből amiről csak ő ismer fel, ezzel kiszűrve a haverok hülyeségét, felvállalod magad és egy kicsit rejtélyes is leszel, ami nem mindig hátrány.
2019. dec. 14. 23:01
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem úgy lenne a legjobb hogyha iskola után félrehívnád (hagyj neki ott egy kis cetlit vagy üzenetet (ahol csak ő veheti észre, lehetőleg ne legyen anonim) hogy fontos mondanivalód van és egyedül akarsz vele találkozni egy nem igazán forgamas helyen, vagy hívd csináld, szemtől szembe személyesen) és ekkor vald be neki az érzelmeid és akkor add oda neki a verset. Ezzel is fel lehet sülni (nem veszi észre a cetlit, nem ér rá, stb.), de minimum 2-szer akkora esélyed lenne vele mint az anonim levéllel. (Öszintén én örülnék a levélnek, de meg is ilyednék mert az én oszályomba csak fiúk járnak és nem igzán ismerkedem a többi oszályban, és a vers egyszerűen egy IMÁDNIVALó ötlet, szerintem aranyos)
2019. dec. 15. 01:48
 15/16 MoneTaliMonolisAmo ***** válasza:
48%
Én örülnék neki, is nagyon meglepődnék, 18 éves vagyok, fiú. És nem a mai világ-hoz kötött egyén vagyok, inkább az ellentéte, azon kívül, kérdező, én szeretem az érzelmes dolgokat, nekem ez jelent a legtöbbet, a szeretet, nem adom fel, és meg is fogom találni :).
2019. dec. 15. 19:03
 16/16 MoneTaliMonolisAmo ***** válasza:
48%
Oh, és küld el privátba, kíváncsi vagyok rá :)
2019. dec. 15. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!