Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak simán kedvel vagy esetleg szerelmes belém?
Szeptember óta egy sulis szakörre járok, ahol az első foglalkozáson párt kellett választanunk. Az egyik srác odahívott magához, egész jól elbeszélgettünk. Utána egyre többször kereste a tásaságom, és kiderült hogy sok közös van bennünk. Én kémiából, ő pedig bioszból szeret versenyezni, mindketten úszunk. Azóta rendszeresen keresi a társaságom, sokat beszélgetünk, a környezetünkben többen azt hiszik, hogy járunk. Állítasa szerint ő nem szerelmes senkibe. Egyik foglalkozáson én figyeltem, éreztem, hogy néz, aztán mikor ránéztem, mondta hogy ahj miért nem megyek én is át az ő osztályukba. Illetve amikor lesérültem és nem bírtam tesizni, akkor kiült mellém egész délelőtt beszélgetni, pedig simán lehetett volna a haverjaival. Ami még fura, hogy mindent pontosan tud a versenyeimről. Láttam hogy a youtube-on lájkolgatta az én versenyemmel kapcsolatos videókat. A tanáromat is mindig megkérdezi hogy hogyan teljesítek. Egyszer egyik srác gúnynevekkel illetett és megkérdezte a fiú haveromat, hogy melyik a jobb ő pedig mondta h szerinte az eredeti nevem. Mindig tőlem kéri el az órai munkákat, ha hiányzik. Mikor egyik ismerősöm kritizálta a kinézetem, akkor mondta hogy ne foglalkozzak vele. Ha valami.vicces történik, mindig rám néz. Mikor kicsit összevesztünk, akkor másnap odajött hozzám és kérdezte hogy nem szeretnék-e a csapatában lenni.Barátilag vagy esetleg másként is érdekelhetem?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!