Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a torna tanáromba. Hogy szeressek ki?
Igazából mikor elkezdődött az év és ő lett az új tanár nagyon fura volt.Nyilván észrevettem, hogy helyes meg minden.
Viszont az a baj ezt eddig magamnak sem valltam beViszont ma este alvás előtt éppen csak hogy eszembe jutott, hogy milyen óráim lesznek s rájöttem lesz torna is. Meg is kaptam tudatos álmodás a tesitanárral.Itt jöttem rá, lehet szerelmes vagyok.Az a baj, hogy Egyfolytába parasztkodik velem, én pedig hát... vissza pofázok neki :(. De annyira, hogy nagyon nagyon haragszik... i think.
Gondolom ezzel eléggé lejárattam magam, viszont ő már az elejétől fogva ilyen volt.
Gondoljátok, hogy van módja valahogy, hogy megbocsájtson vagy elfelejtődjön ez a dolog? Kicsit közelebb kerüljek hozzá?
Elég ha csak a kis kedvence leszek is 😂 nekem az is elég.
Vagy volt ami még eszembe jutott. Ha nem elfelejtendő parasztkodásom. Hogy szeressek ki belőle?
Egyébként apa komplexusom van.
Ebben biztos vagyok. Apám nincs velem már lassan 4-5 éve. Már ez a tanár kb 2-3.aki tetszik.segítséget vársok minden félét. Akinek csak cinikus vagy hasonló megjegyzése van mellőzze.
Apakomplexusod még nincs, mert nem érett a személyiséged. Apád nincs, azt sajnálom. A tornatanárnak, ha nem akarsz rosszat, azaz nem akarod kirúgtani, nem szivatod, nem hülyíted, legyél csak a tanítványa.
Egyébként a kislányok 80%-a "szerelmes" tinédzserkorban a tanárába - bármilyen nemű is az.
Hány éves vagy te? És hány éves a tanár?
Ha ő a 2-3. tanár, aki tetszik, akkor biztos őt is el fogod felejteni.
De mit akarnál, hogy legyen köztetek? Tanár-diák között ilyen nem lehet.
Miért szeretnél ki belőle?
Élj és élvezz!
Mivel már nem ez az első alkalom, rajongsz az egyik tanárodért, ezért van benne némi rutinod.
Ne csinálj semmit, majd idővel elmúlik.
Nekem volt egy oktatóm és ő is szemtelen volt velem , viszont tudtam hogy tetszem neki.
Lehet tetszel neki te is!!!!
A tanar diak szerelem nagyon jo lehet! 🤣
Mitmondhatnék, anyum összejött ! tesitanárral, később jöttem én aztán az öcsém^^
Amúgy csak 14 évvel később:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!