Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szégyellem magam, és nem vagyok képes egy párkapcsolatra. Miért?
Egy ideje udvarol nekem egy srác, ami nagyon jól esik. A baj csak az, hogy elhívott randira egy étterembe, én meg teljesen leégettem magam mert szerintem pár percig àlltam előtte és pampogtam mint valami hal. Én nagyon szeretem őt, de nagyon kínosnak érzem ezt a randi dolgot. Eleve feszengek és félek emerek közt, enni pedig nem eszek mások közelében. De ezt nem akarom elmondani neki. Nem akarom, hogy kattosnak nézzen. Mondta, hogy akkor menjünk egy uszodába, ahol van benti medence és csak úszkáljunk. Újabban pampogtam, mert biztos, hogy nem leszek előtte bikiniben, sőt senki előtt sem leszek bikiniben. Álltalában nagyon bő pulcsikat és nadrágokat hordok, mert kényelmesek és eltakarnak. Végül annyit mondtam neki, hogy sietek haza majd felhívom és megbeszéljünk mi lesz.
Most mit tegyek? Nem akarom semmiképpen sem megbántani őt.
Esetleg ha ezt neki elmondanád?
Én (F) sem szeretem az ilyen előre megtervezett randikat. Az a színészkedésről szól, és nem önmagunkról. Sokkal jobban szeretem, ha mondjuk inkább elmegyünk egyet sétálni. De tudod: minden megbeszélés kérdése.
ha nem tudja elfogadni, hogy nem érzed jól magad bizonyos helyeken, abból később sem lesz sikeres kapcsolat.
mondd meg neki, hogy szeretnél vele randizni, de nem érzed magad száz száalékig biztonságosan ezen a két helye, javasolj valami olyat, ami mindkettőtöknek jó lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!