Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Elrontottam, mit tegyek? đ
Figyelt kérdés
SzĂłval idĂ©n egy Ășj fiĂș jött az osztĂĄlyba. MĂĄr akkor is szimpatikus volt, de mĂ©g nagyon nem ismertem. Az elsĆ hĂ©ten rĂĄmĂrt, hogy tetszem neki, Ă©s ezen Ă©n nagyon bepĂĄnikoltam, mivel korĂĄbban mĂ©g sosem Ărt nekem senki hasonlĂłt sem, barĂĄtom sem volt mĂ©g soha, Ăgy nagyon vĂĄratlanul Ă©rt, ezĂ©rt nem reagĂĄltam semmit. Ennek mĂĄr 3 hĂłnapja, ezalatt az idĆ alatt jobban megismertem, Ă©s BELESZERETTEM...Csak rĂĄ tudok gondolni Ă©s fĂ©ltĂ©keny vagyok, ha mĂĄs lĂĄnyokkal beszĂ©lget...Viszont szerintem Ć mĂĄr "elengedett". Mondjuk nem csodĂĄlkozom, mert tulajdonkĂ©ppen Ă©n rĂĄztam le. A kĂ©rdĂ©s az lenne, hogy hogyan Ă©rjem el, hogy Ășjra felfigyeljen rĂĄm? MĂ©g nagyon tapasztalatlan vagyok.. kĂ©rlek, normĂĄlis vĂĄlaszokat Ărjatok đâ€ïž
Mi lenne ha vissza ĂrnĂĄl neki, hogy "Van kedved mĂ©g dumĂĄlni? <cinkos mosoly>
Amikor beszĂ©lsz vele akkor meg ĆszintĂ©n elmondod a szitut, hogy megszeppentĂ©l, DE MOSTMĂR ITT VAGY
2019. dec. 13. 17:25
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
...megnyomtam a kĂŒldĂ©st vĂ©letlen.
SzĂłval ITT VAGY ĂS KĂSZEN ĂLLSZ.
2019. dec. 13. 17:25
Esetleg beszĂ©ld meg vele. Mondd el azt amit leĂrtĂĄl itt, hogy megijedtĂ©l Ă©s stb. AztĂĄn meglĂĄtod Ć mĂ©g szeretne e többet vagy sem.
2019. dec. 13. 17:58
4/10 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Köszönöm, mĂ©g gyƱjtöm a bĂĄtorsĂĄgot đ
de az igazi "vallomĂĄs" elĆtt szeretnĂ©k közelebb kerĂŒlni hozzĂĄ, mert 3 hĂłnapja kb egymĂĄshoz se szĂłltunk...esetleg valami ötlet, hogy kezdemĂ©nyezzek egy beszĂ©lgetĂ©st? (bocsi, amiĂ©rt ilyen szerencsĂ©tlennek tƱnök, csak egyszerƱen ha mond nekem valamit, lefagyok, vagy valami hĂŒlyesĂ©get mondok đđ)
KĂ©rdezz tĆle bĂĄrmit. Ha Ă©lĆben szeretnĂ©l vele beszĂ©lgetni, megkĂ©rdezheted, mennyi az idĆ, mibĆl kaptatok ma hĂĄzi feladatot, stb.
Ha chaten, akkor szintĂșgy megkĂ©rdezheted, hogy mibĆl kaptatok hĂĄzi feladatot, de akĂĄr szemĂ©lyesebb kĂ©rdĂ©seket is feltehetsz: pĂ©ldĂĄul, ha lĂĄttad rajta, hogy kicsit szomorĂșbb volt, akkor megkĂ©rdezheted, hogy miĂ©rt volt szomorĂș.
InnentĆl kezdve el kell indulnia a beszĂ©lgetĂ©snek. :)
2019. dec. 14. 08:34
ĂtĂ©rzem a helyzeted teljes mĂ©rtĂ©kben.
(MĂĄrmint azt a felĂ©t, hogy nem mersz megnyilvĂĄnulni Ă©s indokolatlanul hĂŒlyĂ©n reagĂĄlsz, Ă©n is ilyen votam, sĆt!)
HĂĄt pl ha van valami hĂĄzi vagy dolgozat ĂrhatnĂĄl neki, hogy ,, bocsi hogy zavarlak, de senki nem vĂĄlaszol akinek Ărtam, mi volt a hĂĄzi?,, Vagy hogy holnap lesz ez meg az a dolgozat/felelĂ©s/egyĂ©b program. SzĂłval ilyesmik. Vagy kĂŒldj neki egy đ jelet (mĂĄr ha messengeren az az alapĂ©rtelmezett) vagy valami ilyesmit: ,,geholwqly,, Ă©s mondd neki hogy ,,jajj bocsi csak kicsĂșszott a telefon a kezembĆl Ă©s összevissza nyomogattam,,.
Most hirtelen ezek jutottak eszembe.
19L
2019. dec. 14. 20:12
7/10 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Köszi, haat Ć soha nem csinĂĄl hĂĄzit, szĂłval hĂŒlyĂ©n jönnĂ©k ki, ha a hĂĄzit kĂ©rdeznĂ©m meg đ de az a "kicsĂșszott a telefon a kezembĆl" jĂłl hangzik :)
Vagy akkor esetleg ,,kell segĂtsĂ©g a hĂĄziban? szerintem ez Ă©s ez elĂ©g nehĂ©z volt."
19L
2019. dec. 15. 22:59
9/10 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Ma mellĂ©m ĂŒlt ebĂ©dkor đ jĂł, tudom, hogy nem jelent semmit, de jĂłl esett đ amĂșgy Ă©szrevettem, hogy megint kezdi keresni a tĂĄrsasĂĄgom, pl film vetĂtĂ©snĂ©l is mellĂ©m ĂŒl.. bĂĄr lehet, hogy ez nem jelent semmit đ
nem tudom rĂĄvenni magam, hogy rĂĄĂrjĂĄk, szemĂ©lyesen szeretnĂ©k beszĂ©lgetni vele, de ha hozzĂĄm szĂłl, mindig lefagyok vagy valami hĂŒlyesĂ©get mondok đ
10/10 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Jajj bocsi, most lĂĄtom, hogy ezt egyszer mĂĄr leĂrtam đ
Kapcsolódó kérdések: